Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Camping aan het water Brabant

Heb jij altijd al vakantie willen vieren op een camping aan het water in Brabant? Dan heb je de perfecte vakantiebestemming gevonden: Recreatiepark TerSpegelt! Verblijf je op onze luxe kampeerplaats met prachtig uitzicht op het water, geniet je van het comfort van een kampeerplaats met privé sanitair (plus), of verblijf je liever in een super-de-luxe lodge op het water

Er zijn natuurlijk ook veel leuke faciliteiten en activiteiten te vinden op ons park. Zo kan je bijvoorbeeld Blobben, Tokkelen of Bandraften op een van onze recreatieplassen . Je kan natuurlijk ook een verfrissende duik nemen in de zwemplas of in het binnenzwembad.

Zoek & Boek
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen

Overnachtingsmogelijkheden op en rond het water

Kom jij kamperen op een van onze luxe kampeerplaatsen aan het water met een prachtig uitzicht, of kies je voor het comfort van een kampeerplaats met privé sanitair (plus)? 

Liever wat meer luxe tijdens je verblijf? Ook dat is mogelijk op deze camping aan het water in Brabant! Kies je voor een WaterLodge, gelegen op een van onze recreatieplassen en geniet je van het prachtige uitzicht, of verblijf je in onze LakeviewLodge gelegen aan het water met een uitzicht op de recreatieplas?

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden

Verschillende wateractiviteiten

Ben jij een echte waterrat? Dan zal je bij deze camping aan het water in Brabant vast een activiteit vinden die je leuk vindt! 

Klimmen en klauteren in het SterrenStrand, een duik nemen in het binnenzwembad, lekker afkoelen in de zwemplas, sjeezen op de BandRaft, of ben jij een stoere bink die wel een keertje wil gaan Tokkelen? Bij TerSpegelt kan het allemaal! 

Wil jij meer genieten van de rust en de mooie omgeving van deze Brabantse camping aan het water? Dan is Suppen op de recreatieplas misschien meer jouw ding. Vissen in een van de recreatieplassen is natuurlijk ook altijd leuk!

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Lekker eten met uitzicht op het water

Wil jij genieten van een prachtig uitzicht op het water, terwijl je je favoriete gerechten eet? Dan is het terras van Strandpaviljoen De Wijde Blick the place to be! 

Liever in alle rust genieten van het uitzicht vanuit je huuraccommodatie of vanaf je kampeerplaats? Dat kan natuurlijk ook! Bestel je eten online en laat het bezorgen. Dat is pas luxe op deze camping aan het water in Brabant!

Liever culinair genieten tijdens je vakantie in het mooie Brabant? Reserveer dan een tafeltje bij restaurant De keizer eten & drinken en geniet van alle heerlijke streekproducten, of juist van een gerecht met een internationaal tintje.

Bekijk alle horecagelegenheden