Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Bijzonder vakantiehuis 8 personen

Ben jij op zoek naar een bijzonder vakantiehuis voor 8 personen? Reserveer dan direct een van onze accommodaties voor een ontspannen overnachting op een gezellig recreatiepark midden in Noord-Brabant. Bij TerSpegelt vind je knusse vakantiehuizen die je een aantal nachten kunt huren, voor een heerlijke vakantie. Vergeet ook niet om vanaf ons park en Natuurpoort TerSpegelt de Brabantse Kempen te ontdekken. Een prachtig uitgestrekt natuurgebied waar verschillende wandel-, fiets- en mountainbikeroutes doorheen lopen. Blijf je liever op het park? Ook dan is er genoeg te doen, want er is een binnenzwembad, natuurlijke zwemplas, SportPlein, Jeu de Boulesbaan, KinderBoerderij, MidgetGolfbaan en natuurlijk een gezellig restaurant.

Bijzonder vakantiehuis boeken

Waarom TerSpegelt?

 • Activiteiten voor jong & oud
 • Onze eigen 5-sterren vakantiehuizen
 • Luxe accommodaties op of dicht bij het water
 • Een indoor zand-speelparadijs
 • Bijzondere vakantiehuizen van alle gemakken voorzien

Onze vakantiehuizen voor 8 personen

Bij Recreatiepark TerSpegelt zijn er verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor 8 personen. Een van deze vakantiehuizen is de WaterLodge. In deze bijzondere accommodatie slaap je óp het water! Je slaapt in een tent, maar bent van alle gemakken voorzien, aangezien de Waterlodge een eigen badkamer en keuken heeft. En hoe lekker ontwaken is het met dat schitterende uitzicht op het water? 

Houd je van slapen dicht bij het water? Dan kun je ook kiezen voor de LakeviewLodge. Dit bijzondere vakantiehuis voor 8 personen bestaat uit twee verdiepingen en heeft een badkamer met douche en toilet. Het voorfront van de accommodatie kan gedeeltelijk open, waardoor je een optimale binnen/buitenbeleving hebt. Onder de luifel van het bijzondere vakantiehuisje is het op zwoele zomeravonden goed toeven. Met de Lakeviewlodge en sta je binnen een paar stappen met je voeten in de recreatieplas!

Bekijk onze vakantiehuisjes

BosVilla

Houd je van iets meer rust en wil je slapen in een bijzonder vakantiehuis voor 8 personen midden in het bos? Dan is het ook mogelijk om in de BosVilla te overnachten. Dit is een zeer ruim vakantiehuis gelegen in een grote omheinde tuin met aangrenzende bosrand. Dit vakantiehuis is geschikt voor 12 personen, dus er kunnen ook nog gasten komen logeren tijdens jouw vakantie bij TerSpegelt! De Bosvilla heeft een grote eet-/woonkamer waar je met het hele gezelschap kan genieten aan de grote eettafel of lekker kunt ontspannen in de zithoek. In totaal heeft dit bijzondere vakantiehuis zes ruime slaapkamers en twee badkamers.

Bekijk onze BosVilla
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€287
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€917
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting. Exclusief borg.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
11 Bos Villa Fotos Sudio De Brink Selectie 13

BosVilla

 • Sfeervol familiehuis
 • Groene omgeving
 • Grote tuin aan de bosrand
 • Geschikt voor 12 personen
prijs vanaf: -
€258
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Fotografie Zomer Lakeview Lodge LR 10

LakeviewLodge

 • Gelegen aan het water
 • Wegdromen vanuit je hangmat
 • Rustige ligging
 • Geschikt voor 8 personen

Uitstekende faciliteiten

Wanneer je een bijzonder vakantiehuis voor 8 personen boekt op onze camping, hoef je niet bang te zijn dat jij of je kinderen jullie vervelen. Op de camping is een groot Binnenzwembad met baden voor alle leeftijden. Daarnaast is er op Recreatiepark TerSpegelt een SterrenStrand, waar kinderen de hele dag met water en zand spelen. Voor de echt zomerse dagen is er een ZwemPlas met hoge glijbaan. Echt spannend! Voor de waaghalzen is er een Tokkelbaan, een luchtkussen om geblobt te worden, de mogelijkheid om te BandRaften en is er een fietscrossbaan. Wanneer je kleinere kinderen hebt, breng dan een bezoekje aan de KinderBoerderij, KnutselZolder of WerkPlaats. Zo nemen ze altijd een leuk aandenken aan de vakantie bij TerSpegelt mee naar huis. Al deze faciliteiten liggen zeer centraal, dus je bent altijd op loopafstand van je bijzondere vakantiehuis voor 8 personen.

Ook in de omgeving van TerSpegelt is genoeg te beleven. Ontdek vanaf Natuurpoort TerSpegelt het prachtige uitgestrekte natuurgebied De Brabantse Kempen of bezoek een van de gave pretparken die in de zeer nabije omgeving van onze camping liggen.

Bekijk onze faciliteiten

Boek nu jouw verblijf bij TerSpegelt

Ben je enthousiast over een van onze bijzondere vakantiehuizen voor 8 personen? Wacht dan niet langer met boeken, want in drukke periodes zijn deze vakantiehuizen snel vol. Heb je nog een vraag over een van onze vakantiehuizen voor 8 personen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@terspegelt.nl), telefoon (+31 (0)497-512016), of via de live chat op onze website.

Boek direct je verblijf