Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Verblijven op een vakantiepark aan het water

Heb jij altijd al eens willen verblijven in een accommodatie op of naast het water? Dan ben je bij vakantiepark TerSpegelt aan het goede adres! Op onze camping kan je overnachten in verschillende lodges en op verschillende kampeerplaatsen aan het water. Zo vind je op dit vakantiepark bijvoorbeeld unieke super-de-luxe WaterLodges, die letterlijk op het water staan. Of luxe rustig gelegen kampeerplaatsen met uitzicht op het water.

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op TerSpegelt

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties waarop/waarin je kan verblijven tijdens je weekendje weg:

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€243
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Fotografie Zomer Lakeview Lodge LR 10

LakeviewLodge

  • Gelegen aan het water
  • Wegdromen vanuit je hangmat
  • Rustige ligging
  • Geschikt voor 8 personen

Genieten op een vakantiepark aan het water

Kom jij genieten van  je eigen super-de-luxe huuraccommodatie op het water? Boek dan snel een van onze WaterLodges. Verblijf je liever met beide beentjes op de grond, maar geniet je wel graag van uitzicht op het water? Dan is de LakeViewLodge ongetwijfeld wat voor jou!

Kom je met jongere kinderen verblijven op ons vakantiepark aan het water? Dan is de GlampingLodge misschien iets voor jou. Een luxe glampingtent met prachtig uitzicht op het water. Zo kan je toch genieten van het prachtige uitzicht, maar wel op een veilig afstand.

Kamperen kan natuurlijk ook op ons vakantiepark aan het water. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Luxe Kampeerplaats. Een heerlijke ruimte kampeerplaats, met prachtig uitzicht over het water. Of kies jij voor een kampeerplaats met privé sanitair (plus)? Dan kan je genieten van het mooie uitzicht op het water (met aanlegsteiger) én van je eigen privé sanitair, vlak naast je kampeerplek.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden

Activiteiten op ons vakantiepark aan het water

Op ons vakantiepark aan het water is er voor iedereen wat te doen, zowel voor jong als oud. Heerlijk zwemmen in ons binnenzwembad of in de zwemplas, in de buurt van je plekje aan het water. Of klimmen en klauteren in het overdekte water- en zandspeelparadijs, het SterrenStrand, suppen op de recreatieplas, of toch een wandeling maken in de Cartierheide? Het kan allemaal op dit 5-sterren vakantiepark voorzien van heel veel water.

Bekijk alle faciliteiten

Horeca met uitzicht op het water

Begin jij honger te krijgen na een dagje vertoeft te hebben op ons vakantiepark aan het water? Geen probleem! Wij hebben namelijk keuze uit maar liefst 7 verschillende horecagelegenheden.

Ga jij heerlijk eten bij strandpaviljoen de Wijde Blick, nog steeds genietend van jouw uitzicht op het water? Of bestel jij je pizza van LekkerMakkelijk, of je frietjes van LekkerSnacken online en laat je ze bezorgen, zodat je ervan kan genieten op je eigen plekje op ons vakantiepark?

Bekijk alle horecagelegenheden