Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Activiteiten

Bij TerSpegelt hoef je je niet te vervelen! Er is veel te doen voor zowel jong als oud. De vele activiteiten zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Ook het uitgebreide recreatieprogramma is zorgvuldig samengesteld, zodat niemand stil hoeft te zitten op vakantie. Bekijk het recreatieprogramma per dag om te zien waar jij heen kan. Wil je weten waar het SportPlein en de PumpTrack zich bevinden? Bekijk de plattegrond!

Vernieuwd zwembad

Ons overdekte zwembad wordt volledig verbouwd tot een nieuw zwemparadijs. Daarvoor wordt de indeling van de diverse baden aangepast en aangevuld met nieuwe waterattracties. De sfeer en de vijf Sterren van het naastgelegen SterrenStrand vind je vanaf april 2019 ook terug in het zwembad. Kom gauw kijken!
Meer weten over het vernieuwde zwembad? Klik hier!

Eten en drinken

Voor de makkelijke hap moet je bij afhaalcorner LekkerMakkelijk of snackbar LekkerSnacken zijn. En het is nu nog makkelijker, want je kan zelfs online je eten bestellen! Gezellig uit eten met de familie kan goed bij familierestaurant De Wijde Blick. Voor een heerlijk uitgebreid diner moet je bij De Keizer eten & drinken zijn. Dit restaurant serveert (streek)producten met een internationaal tintje en is erg sfeervol ingericht. Bij La Cantina geniet je van een lekker drankje en hoef je je ook zeker niet te vervelen. Weten wanneer je waar terecht kan? Bekijk de openingstijden!

De 5 sterren

Bij TerSpegelt lopen onze 5 Sterren rond. Freule Orangerie woont in haar kasteel in SterrenStrand. Zilva Zeester vind je ook in SterrenStrand, namelijk in het ondergronds labyrinth! Hendrik de Vogelverschrikker woont in zijn hut op het SportVeld bij La Cantina. Het vrolijke, lieve meisje van het stel is Bloos de Aardbeienplant. Ze woont in het speeltuintje in SterrenStrand. Wie ook vaak in SterrenStrand te vinden is is Timo Timing. Hij is daar dan aan het sporten bij zijn voetje van de vloer pad. Lees hier meer over onze 5 sterren en hoe het allemaal begon...