recreatie bandraften Tieners

Activiteiten

Bij TerSpegelt hoef je je niet te vervelen! Er is veel te doen voor zowel jong als oud. De vele activiteiten zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Ook het uitgebreide recreatieprogramma is zorgvuldig samengesteld, zodat niemand stil hoeft te zitten op vakantie. Bekijk het recreatieprogramma per dag om te zien waar jij heen kan. Wil je weten waar het SportPlein en de PumpTrack zich bevinden? Bekijk de plattegrond!

Eten en drinken

Voor de makkelijke hap moet je bij afhaalcorner LekkerMakkelijk of snackbar LekkerSnacken zijn. En het is nu nog makkelijker, want je kan zelfs online je eten bestellen! Gezellig uit eten met de familie kan goed bij familierestaurant De Wijde Blick. Voor een heerlijk uitgebreid diner moet je bij De Keizer eten & drinken zijn. Dit restaurant serveert (seizoens)producten met een internationaal tintje en is erg sfeervol ingericht. Bij La Cantina geniet je van een lekker drankje en hoef je je ook zeker niet te vervelen. Weten wanneer je waar terecht kan? Bekijk de openingstijden!

Terras Strandpaviljoen De Wijde Blick
TerSpegelt_Sterren liggend gras HR.jpg

De 5 sterren

Bij TerSpegelt lopen onze 5 Sterren rond. Freule Orangerie woont in haar kasteel in SterrenStrand. Zilva Zeester vind je ook in SterrenStrand, namelijk in het ondergronds labyrinth! Hendrik de Vogelverschrikker woont in zijn hut op het SportVeld bij La Cantina. Het vrolijke, lieve meisje van het stel is Bloos de Aardbeienplant. Ze woont in het speeltuintje in SterrenStrand. Wie ook vaak in SterrenStrand te vinden is, is Timo Timing. Hij is daar dan aan het sporten bij zijn voetje van de vloer pad. Lees hier meer over onze 5 sterren en hoe het allemaal begon...