TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Altijd mooi weer in SterrenStrand

SterrenStrand is de overdekte speeltuin van Recreatiepark TerSpegelt. Op onze camping is het in water- en zandspeelparadijs SterrenStrand altijd mooi weer! Ideaal wanneer je kiest voor een kampeervakantie op een camping in Nederland. 

Zoek en boek

Waarom kamperen bij TerSpegelt?

 Basis, comfort, luxe of plaatsen met privé sanitair

 SterrenStrand: overdekt water- en zandspeelparadijs

 Stoere activiteiten voor jongens én meisjes

 Kampeerplaatsen aan het water

 Speciale kinderveldjes

SterrenStrand kinderen

Camping met overdekte speeltuin

Onze overdekte speeltuin staat voor gegarandeerd plezier! In SterrenStrand kun je klimmen en klauteren in het kasteel van hofdame Freule of over Timo's voetjes van de vloer pad. Gewoon lekker kliederen met water en zand kan natuurlijk ook, niets leuker dan dat. LekkerChillen doe je in het aansluitende overdekte zwembad met glijbaan en bubbelbank. 
Kamperen aan het water of overnachten in een van de veelzijdige huuraccommodaties. TerSpegelt betekent LekkerVakantie! op de camping voor het hele gezin. 

Activiteiten op camping met overdekte speeltuin

Voor iedere leeftijd is hier werkelijk vanalles te doen. Spelen in de overdekte speeltuin of chillen in de HangOut. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten. 
TerSpegelt heeft drie recreatieplassen met eigen strand en biedt vele recreatieve en sportieve water en outdoor voorzieningen voor groot en klein. De camping is zelfs uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2019!

Lees meer over de overdekte speeltuin