Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

AfterMovie 2019

Wat een geweldige zomer hebben we gehad in 2019! Bekijk hiernaast de AfterMovie van 2019 om een beeld te krijgen wat er allemaal georganiseerd wordt. Of kom gewoon weer even in die vakantiestemming!

TerSpegelt bij KampeerTV op RTL4

Afgelopen april was het zo ver! Recreatiepark TerSpegelt in de uitzending van Kampeer TV op RTL 4. Heb je de uitzending gemist? Geen probleem! Je kunt de uitzending hiernaast gewoon terugkijken. De aflevering is opgenomen in samenwerking met Holland Topcampings

Promotievideo

Benieuwd hoe het er bij TerSpegelt aan toe gaat gedurende de zomer? Bekijk dan ons promotiefilmpje hier links. In dit filmpje zie je verschillende faciliteiten van TerSpegelt voorbij komen. 

PumpTrack

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héél veel vaart zelfs!

Dagje TerSpegelt

TerSpegelt heeft een tal aan activiteiten voor jong én oud. Je hoeft je geen moment te vervelen. Neem vlug een kijkje om te zien wat je dit seizoen echt niet mag missen!

Huuraccommodaties op TerSpegelt

Een rustige plek op het water in de nieuwste WaterLodges of een mooie LoungeCabin met een speelveldje voor de kids. Het kan allemaal. TerSpegelt heeft enorm veel verschillende accommodaties. Bekijk het filmpje hiernaast om jouw favoriet uit te kiezen. 

TerSpegelt bij Trips & Travel op RTL4

RTL4 kwam voor het programma Trips & Travel op bezoek bij TerSpegelt. Klik voor dit bezoek op het filmpje hiernaast. Je ziet het BandRaften, Tokkelen op de dubbele tokkelbaan maar ook Hendrik en Bloos komen voorbij.

Bandraften

Een van de stoerste activiteiten op TerSpegelt is het BandRaften. Dit mag je tijdens je verblijf op het park zeker niet missen. Achter de boot denderen over het water. Je gaat enorm snel!
Liever toekijken? Dat kan ook! Stap op de boot en vaar een rondje mee. 

Blobben

De Blob is ontzettend populair. Het Eindhovens Dagblad was daarom enorm benieuwd naar deze spannende activiteit op TerSpegelt. Je wordt namelijk vanaf een groot opblaaskussen het water in gelanceerd. Durf jij het aan om te blobben of geblobt te worden?