Sfeervideo TerSpegelt

Het seizoen van 2023 bij TerSpegelt kan weer bijna van start! Bekijk hier de SfeerVideo van 2022 om een beeld te krijgen van wat er allemaal georganiseerd wordt op ons park. Of kom gewoon weer even in die vakantiestemming!

Drone video Camping TerSpegelt

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe Recreatiepark TerSpegelt er vanuit de lucht uitziet? Wij hebben een te gekke dronevideo gemaakt, waarop de verschillende accommodaties, kampeerplaatsen en recreatieplassen te zien zijn. Bekijk de video hiernaast!

Drone video Maïsdoolhof

Benieuwd hoe ons maïsdoolhof er uitziet vanuit de lucht? Bekijk dan de drone video hiernaast!

Dagje TerSpegelt

TerSpegelt heeft een tal aan activiteiten voor jong én oud. Je hoeft je geen moment te vervelen. Neem vlug een kijkje om te zien wat je dit seizoen echt niet mag missen!

Huuraccommodaties op TerSpegelt

Een rustige plek op het water in de nieuwste WaterLodges of stoere Australische OutbackLodges. Het kan allemaal. TerSpegelt heeft enorm veel verschillende accommodaties. Bekijk het filmpje hiernaast om jouw favoriet uit te kiezen. 

Bandraften

Een van de stoerste activiteiten op TerSpegelt is het BandRaften. Dit mag je tijdens je verblijf op het park zeker niet missen. Achter de boot denderen over het water. Je gaat enorm snel!
Liever toekijken? Dat kan ook! Stap op de boot en vaar een rondje mee. 

Blobben

De Blob is ontzettend populair. Het Eindhovens Dagblad was daarom enorm benieuwd naar deze spannende activiteit op TerSpegelt. Je wordt namelijk vanaf een groot opblaaskussen het water in gelanceerd. Durf jij het aan om te blobben of geblobt te worden?