Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Mooiste kindercamping

Op zoek naar de mooiste kindercamping waar de kleintjes zich kunnen vermaken, terwijl jij kunt ontspannen? Dan zijn er op TerSpegelt verschillende mogelijkheden! Zo zijn er een aantal kampeerplaatsen voorzien van een kinderveld. In het midden van het veld staat een zandbak met speeltoestel, waar de kids de mooiste zandkastelen kunnen bouwen. Liever meer luxe en comfort? Boek dan een van de centraal gelegen VerandaChalet of een LoungeLodge. Beide accommodaties zijn voorzien van een speeltoestel op het veld. Kom jij LekkerVakantie vieren op de mooiste kindercamping?

Kamperen op de mooiste kindercamping van Brabant

Als je gaat kamperen op Recreatiepark TerSpegelt is er ook gedacht aan de kleintjes. Voor kinderen van 0 t/m 6 jaar zijn er speciale kampeerplaatsen met een kinderveld. Zoals een centraal gelegen basis kampeerplaats kinderveld of een comfort kampeerplaats kinderveld. Ouders kunnen lekker relaxen bij hun tent of caravan terwijl de kinderen samen spelen bij het speeltoestel midden op het veldje. Op deze mooiste kindercamping kun je ook verblijven op een kampeerplaats met priv é sanitair plus. Deze royale kampeerplaatsen liggen dicht bij de zwem- en recreatieplas, waardoor je snel verkoeling op kan zoeken en de waterpret kan beginnen. Kom jij kamperen op de mooiste kindercamping?

Boek je kampeerplekje

Huur een accommodatie op onze kindercamping

Voor degene die liever in een huuraccommodatie overnacht op onze mooie kindercamping zijn er verschillende mogelijkheden. Zo staat een FunLodge garant voor plezier. De kids vermaken zich met de sport- en spelvoorzieningen, zoals een potje twister en jij kunt lekker chillen in de schommelbank op je eigen veranda. Of boek een VerandaChalet waar je kunt genieten van de zon in een hangmat. Ook op dit veld is een speeltoestel aanwezig waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. Voor een bijzondere ervaring kun je op deze gezellige kindercamping ook verblijven in een WaterLodge. Een speelruimte voor de kinderen, een compleet ingerichte keuken, een hangnet en dat allemaal op een vast plateau óp het water. Boek snel een van onze accommodaties via onderstaande button.

Zoek je ideale huuraccommodatie
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

 • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 6 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²

Activiteiten voor kinderen

Er valt op onze leuke camping van alles te beleven voor kinderen van jong en oud. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in de wereld van techniek in De Werkplaats. Lekker knippen, plakken scheuren en lijmen kan natuurlijk ook op de KnutselZolder. Samen met de 5 sterren van TerSpegelt worden hier prachtige creaties gemaakt. De sportievelingen kunnen deelnemen aan voetbal-, tennis-, badminton- en basketbaltoernooien die georganiseerd worden op het SportPlein. Of cross over de heuvels en bulten van de PumpTrack met je BMX-fiets. Mis geen enkele activiteit door het recreatieprogramma in onze app in de gaten te houden. Nieuwsgierig geworden naar alle activiteiten op onze toffe kindercamping?

Bekijk alle activiteiten

Lekker eten en drinken op onze camping

Er gaat niks boven lekker eten en drinken nadat de kids een actieve dag op onze mooie camping hebben gehad. Trek gekregen in een lekkere snack met frietjes? Ga dan langs bij snackbar LekkerSnacken. Voor heerlijk versbereide pizza’s, Slush Puppies en milkshakes kun je terecht bij LekkerMakkelijk. Bovendien is het ook mogelijk om friet, snacks, pizza’s en gerechten van De Wijde Blick of De Keizer eten & drinken bij je kampeerplaats of accommodatie te laten bezorgen. Bestel jouw favoriete gerechten en geniet samen met de kinderen van lekker eten en drinken op onze mooie camping.

Meer horecagelegenheden