Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Familiecamping met zwembad

Ben je op zoek naar een familiecamping met zwembad? Op Recreatiepark TerSpegelt vind je niet alleen een zwembad, maar ook een SterrenStrand en maar liefst 3 recreatieplassen.

Ons zwemparadijs is een geweldige plek voor kinderen. Je vindt er namelijk een peuterbad, canalplay, tuimelton, glijbaan en een bad om baantjes in te trekken. Zijn jouw kinderen dol op spelen? In ons SterrenStrand kunnen zij helemaal los gaan met water en zand. Vanuit het zwembad kan je hier zo naartoe gaan. Ideaal!

Een plaats op onze familiecamping op een kinderveld, een verblijf in een van onze FunLodges of een luxe plaats mét privé sanitair. Je kan kiezen wat het beste bij jou en je gezin past. En vergeet niet te kijken of je plekje op de camping dicht bij het zwembad is gelegen.

Zoek & Boek
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen

Verblijven op een familiecamping met zwembad

Kom jij met jouw gezin kamperen op een kinderveld? Op deze plaatsen is er aan de kleintjes gedacht. Op het veld staat namelijk een zandbak en/of een speeltoestel. De kinderen kunnen lekker spelen en de ouders relaxen. Wat wil je nog meer?

Zijn jouw kinderen al wat ouder en lijkt het je geweldig om direct aan het water te verblijven? Dan zijn onze luxe kampeerplaatsen of de WaterLodge misschien wel iets voor jou. Je staat dan namelijk direct aan het water. Vanaf deze plek op de camping duik je met de hele familie in de zwemplas in plaats van in het zwembad. Een schitterend uitzicht kunnen wij jou verzekeren.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Activiteiten op deze familiecamping met zwembad

Naast het overdekte zwembad zijn er op de familiecamping nog meer activiteiten te beleven. Het aanbod is erg variërend en er is voor elke leeftijd iets te doen. De kleintjes kunnen zich uitleven in het SterrenStrand. Of ga met ze op avontuur op het KabouterPad.

Voor de stoere kinderen is er een gave PumpTrack. Met volle vaart over de heuvels en bulten van de baan. Zijn jouw kinderen liever op het water te vinden? Op de recreatieplassen kan je suppen of BandRaften achter een speedboot.

Verder hebben wij nog een dubbele tokkelbaan en kan je blobben of geblobt worden. Al met al activiteiten voor iedereen dus!

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Eten en drinken op de familiecamping met zwembad

Van al dat spelen en zwemmen in het zwembad krijgt de hele familie natuurlijk honger. Op de camping genoeg plekken om lekker te eten.

Strandpaviljoen De Wijde Blick, gelegen naast het zwembad, is hét familierestaurant van de camping. Op het terras heb je een prachtig uitzicht over de recreatieplassen. Kinderen kunnen in de buurt lekker spelen. Geniet van een ijsje op het terras, een borrelplateau of een uitgebreid diner met het hele gezin.

Houden jullie van culinair eten? Dan is De Keizer eten & drinken een aanrader. Op de kaart staan heerlijke gerechten met een internationaal tintje. In de unieke, op houtskool gestookte Josper oven worden een deel van de gerecht bereid.

Eet je toch liever bij de accommodatie of kampeerplaats op de familiecamping? Ook dat kan. Bij al onze horecagelegenheden op het park kan je namelijk eten afhalen of zelfs laten bezorgen! Zo kan je echt genieten van LekkerVakantie bij Recreatiepark TerSpegelt.

Bekijk alle horecagelegenheden