Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Sluit hieronder je SterrenStrand abonnement af

Met een SterrenStrand abonnement heb je toegang tot SterrenStrand en het BinnenZwembad in de hieronder vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de ZwemPlas en de buitenspeeltuinen.

Abonnementen voor kinderen zijn enkel mogelijk tot en met 12 jaar
en uitsluitend in combinatie met een abonnement voor een volwassene.

Abonnementhouders hebben toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de volgende periodes: 22 maart t/m 28 maart, 2 april t/m 19 april, 13 mei t/m 17 mei, 20 t/m 29 mei, 3 juni t/m 5 juli, 24 augustus t/m 11 oktober, 28 oktober t/m 4 november 2024.

Dagkaartjes TerSpegelt

Kom zodra het seizoen weer is begonnen gezellig een dagje op bezoek bij vrienden of familie! Loop dan voordat je het park op gaat even binnen bij onze receptie om een dagkaartje te kopen. Op deze dag kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de SpeelTuin, de ZwemPlas, de PumpTrack én zwemmen in het SterrenStrand en het BinnenZwembad! Zien wij jullie binnenkort bij TerSpegelt?

SterrenStrand abonnement 2024

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het BinnenZwembad in de hieronder vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de ZwemPlas en de buitenspeeltuinen.

Vanaf 22 maart 2024 is Recreatiepark TerSpegelt weer geopend en ook aankomend seizoen gaan wij SterrenStrand abonnementen aanbieden. De prijzen voor 2024 zijn nog niet bekend. Heb je al interesse in een abonnement? Vul dit formulier alvast in en krijg zo snel mogelijk de nieuwste informatie

Abonnementen per persoon

Het is ook in 2024 weer mogelijk om een abonnement af te sluiten per persoon. Abonnementen voor kinderen zijn enkel mogelijk in combinatie met een abonnement voor een volwassene.
Abonnementhouders hebben toegang tot het SterrenStrand en het overdekte zwembad in bepaalde periodes. Meer informatie over de bepaalde periodes volgt binnenkort.

Parkeren is gratis!