Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Camping met binnenspeeltuin

Tijdens jouw zoektocht naar een leuke camping heb je één must; een binnenspeeltuin! Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres.

Een leukere binnenspeeltuin dan water- en zandspeelparadijs SterrenStrand ga je niet vinden. In dit overdekte paradijs voor kinderen is het altijd lekker weer, niet onbelangrijk want de camping ligt tenslotte in het niet altijd zonzekere Nederland.

Klimmen, klauteren, kliederen en spetteren in dit speellandschap, wat dat een beetje wat je in gedachten had bij een camping met binnenspeeltuin?

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Binnen zand-en waterspeelparadijs SterrenStrand
 • Veel binnen activiteiten voor kinderen
 • Vele huuraccommodaties en kampeerplaatsen
 • 3 recreatieplassen
 • Veel speeltuinen op het park

Binnenspeeltuin SterrenStrand op Recreatiepark TerSpegelt

Worden jouw kinderen ook zo enthousiast van een camping met binnenspeeltuin? Daar hebben we bij TerSpegelt op gerekend. In het overdekte SterrenStrand vind je onze 5 sterren terug, Hendrik, Timo, Freule, Bloos en Zilva. Deze 5 sterren wonen op camping TerSpegelt en worden ook dolenthousiast van binnenspeeltuin SterrenStrand. Kom jij spelen in het kasteel van Freule? Het voetje van de vloerpad van Timo of in de haven van Zilva de zeester? Het speellandschap wordt omgeven door natuurwater van ca. 40 centimeter diep. Ideaal om te plonzen en te kliederen met zand in deze unieke binnenspeeltuin op camping TerSpegelt.

Bekijk ons SterrenStrand
prijs vanaf: -
€36
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Camperauto basisveld

Basis Kampeerplaats Kinderveld

 • Perfect voor kleine kinderen
 • Speeltoestel op het veld
 • Extra voordelig
prijs vanaf: -
€218
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt gezin picknicktafel LoungeLodge

LoungeLodge

 • Rustig en centraal gelegen
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 5 personen
prijs vanaf: -
€193
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
VerandaChalet jongetje speeltoestel

VerandaChalet

 • Sfeervolle chalet met veranda
 • Speeltoestel op het veld
 • Centraal gelegen
 • Geschikt voor 5 personen

Andere faciliteiten op deze camping met binnenspeeltuin

Naast een gave binnenspeeltuin heeft deze camping nog vele andere faciliteiten en activiteiten. Bij TerSpegelt geniet je van het buitenleven, dus ook van buitenspeeltuinen. Zo hebben we een grote speeltuin met een superhoge glijbaan, een kabelbaan, schommels, een treintje en nog veel meer. Aan speeltuinen en speeltoestellen geen gebrek, want ook op verschillende kampeerveldjes op deze camping vind je ze. Zo hebben we speciale kindervelden met in het midden een speeltoestel, geschikt voor kinderen tot 6 jaar. Liever verblijven in een huuraccommodatie? Accommodaties zoals de FunLodge, LoungeLodge en VerandaChalet zijn ook gelegen op een gezellig veldje mét speeltoestel in het midden. Wat een hoop (binnen)speeltuinen op camping TerSpegelt!

Overnachten op TerSpegelt

Speeltuinen en horeca

Naast een gave binnenspeeltuin mag heerlijk eten en drinken natuurlijk ook niet ontbreken tijdens je vakantie op deze camping. Ook bij onze horecagelegenheden hebben kinderen genoeg speelmogelijkheden. Zo is De Keizer eten & drinken voorzien van een airtrampoline en hobbelpaard, beschikt StrandPaviljoen De Wijde Blick over een speelruimte en kinderbioscoop en kan je vanuit La Cantina direct de PumpTrack op. Liever gewoon optimaal genieten van binnenspeeltuin SterrenStrand? Ook daar bestel je gemakkelijk eten en drinken! Voor ieder wat wils op deze 5-sterren camping.

Bekijk onze horecagelegenheden