Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Campings in Brabant aan het water

Ben je al een tijdje op zoek naar een camping die bij jou past? Dan ben je bij TerSpegelt bij het juiste adres. Deze Brabantse camping ligt aan het water, waardoor je kunt genieten van het prachtige uitzicht vanuit jouw kampeerplaats of huuraccommodatie. Door het diverse aanbod aan accommodaties vind je zeker iets waar jij je thuis bij voelt.

Kom een dagje tot rust bij de recreatieplas of ga op avontuur in het SterrenStrand. Je kan natuurlijk ook het Kabouterpad bewandelen of sjezen over onze gave PumpTrack. Zien wij jullie binnenkort?

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op deze glamping camping in Brabant aan het water

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties gelegen op of aan één van onze recreatieplassen:

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€254
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

  • Zicht op het water
  • Rustige ligging
  • Hangnet om in te chillen
  • Geschikt voor 7 personen

Verblijven op een camping in Brabant aan het water

Al enthousiast geworden over onze camping? Dan ben je vast nieuwsgierig naar de verblijfsmogelijkheden. Als je een kampeerliefhebber bent is een luxe kampeerplaats wel wat voor jou. Met uitzicht over één van de recreatieplassen kun je volop genieten. Toch op zoek naar een super-de-luxe plaats? Ga dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Een royale kampeerplaats aan het water, een eigen douche, een toilet, sommigen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger. Wat wil je nog meer? 

Geen fan van kamperen? Geen probleem. Op deze camping in Brabant aan het water vind je ook verschillende huuraccommodaties. Vanuit je overdekte veranda zicht hebben op het water. Dat kan vanuit een luxe GlampingLodge. Zo zijn er niet alleen accommodaties aan het water, maar ook óp het water. In een WaterLodge verblijf je op een vast plateau boven het water en kun je genieten van rust, comfort en luxe.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Leuke activiteiten op TerSpegelt

Doordat jullie kampeerplaats of accommodatie zo dicht aan het water ligt, kun je zo mee doen aan te gekke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan over het water sjezen tijdens het Bandraften, zwieren over de Tokkelbaan of gelanceerd worden van de Blob

Kom gezellig mee dansen met onze sterren tijdens de SterrenDisco, ga de natuur in of laat je sportieve kant zien op het SportPlein. Wat ga jij als eerste ondernemen?

Bekijk hier alle faciliteiten en activiteiten

Eten en drinken op TerSpegelt

Op onze camping in Brabant aan het water zijn er verschillende mogelijkheden als je trek hebt gekregen. Ga voor een snelle hap langs bij LekkerSnacken of LekkerMakkelijk. Verder kun je ook gezellig een hapje komen eten in een van onze restaurants. Kom bijvoorbeeld langs bij De Keizer eten & drinken of familierestaurant De Wijde Blick. Of blijf op je gemak zitten bij jullie kampeerplaats of huuraccommodatie aan het water en laat jouw favoriete gerechten bezorgen. Via etenbijterspegelt.nl bestel je gemakkelijk en komen wij het zo snel mogelijk bij je brengen.

Horecagelegenheden op TerSpegelt