Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

5 sterren Camping in Eersel

Op onze camping in Eersel valt er meer dan genoeg te beleven voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan op avontuur gaan in SterrenStrand, crossen op de PumpTrack of juist heerlijk de natuur in. Na een dag vol plezier kun je weer tot rust komen op je eigen kampeerplaats of in je huuraccommodatie. Ben je al benieuwd geworden naar al het aanbod op onze camping in Eersel?

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op deze 5 sterren camping in Eersel

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties gelegen op of aan één van onze recreatieplassen:

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€216
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen

Verblijven op onze camping in Eersel

Genieten van het buitenleven? Bekijk dan de onze diverse kampeerplaatsen! Ga je met de kinderen op pad? Dan is een basiskampeerplaats kinderveld of comfort kampeerplaats kinderveld misschien wel wat voor jou. Op deze camping in Eersel kun je ook verblijven op een kampeerplaats met privé sanitair (plus). Dat is nog eens luxe kamperen met een eigen douche en toilet.

Ben je niet zo’n kampeerliefhebber? Geen probleem! We hebben namelijk genoeg keuze aan huuraccommodaties. Ga bijvoorbeeld voor het prachtige uitzicht aan het water in een WaterLodge, een sfeervolle FunLodge of een centraal gelegen VerandaChalet.

Bekijk alle verblijfsmogelijkheden

Verschillende faciliteitein op TerSpegelt

Op deze camping in het mooie Eersel hoef je je zeker niet te vervelen. De kids kunnen gaan Knutselen op de KnutselZolder of knuffelen met de dieren op de KinderBoerderij. Voor de stoere tieners valt er ook van alles te beleven. Durf jij van de Blob gelanceerd te worden of achter een boot aan te sjeezen tijdens het BandRaften? Ook aan de natuurliefhebbers is gedacht. Begin bij Natuurpoort TerSpegelt in Eersel en maak een wandeling of fietstocht door de mooie natuur van de Brabantse Kempen. Voor de feestbeesten onder ons worden er verschillende leuke feestjes georganiseerd, zoals de welbekende SilentDisco. De sportievelingen kunnen zich uitleven tijdens een van de leuke activiteiten op het SportPlein.

Bekijk alle faciliteiten

Lekker eten en drinken op onze camping

Voor lekker eten hoef je niet naar het pittoreske dorpje Eersel, dit vind je gewoon op de camping. Onze camping in Eersel heeft maar liefst 7 verschillende horecagelegenheden waar jij uit kan kiezen. Een snelle hap bij LekkerSnacken, gezellig dineren bij strandpaviljoen De Wijde Blick of genieten van een pizza van LekkerMakkelijk. Eet je liever een avondje bij je eigen kampeerplaats of accommodatie? Laat dan je favoriete gerechten bezorgen via etenbijterspegelt.nl. Wat je ook kiest, het wordt genieten!

Horecagelegenheden op TerSpegelt