Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Verblijven op Recreatiepark TerSpegelt

Op zoek naar een leuke camping aan het meer en voorzien van een zwembad? Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres! Op het park worden er namelijk verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties aan het water verhuurd. Kom zwemmen in SterrenStrand, kom tot rust bij een van de recreatieplassen of neem deel al een van de campingactiviteiten georganiseerd op en rondom het meer. Je hoeft je bij TerSpegelt zeker niet te vervelen!

Bekijk de mogelijkheden

Logeren aan het water

Ben jij nieuwsgierig naar de verblijfsmogelijkheden op TerSpegelt? TerSpegelt is een camping voorzien van meerdere meren én een zwembad. Wil jij luxe kamperen op een plaats aan het water en een privé sanitair unit naast je caravan? Een eigen douche en toilet mét uitzicht op het prachtige meer. Wie wil dat nou niet?

Op deze mooie 5-sterrencamping met zwembad kunnen huuraccommodaties gelegen aan het meer natuurlijk niet ontbreken. Hebben jullie geen eigen caravan, camper of tent? Kom dan genieten van LekkerVakantie in bijvoorbeeld onze luxe WaterLodge of GlampingLodge. Succes gegarandeerd!

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€254
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

  • Zicht op het water
  • Rustige ligging
  • Hangnet om in te chillen
  • Geschikt voor 7 personen

Activiteiten voor jong én oud

Zijn jullie op zoek naar een camping aan het meer met zwembad én leuke activiteiten voor jong én oud? TerSpegelt organiseert activiteiten zoals DiscoZwemmen, AquaGym, OuderenZwemmen en PoolParty’s! Ben jij liever creatief bezig? Kom dan naar de PimpHoek of leef je uit op onze KnutselZolder. Ga jij graag de natuur in? Gooi dan een hengeltje uit in onze visvijver of ontdek Natuurpoort TerSpegelt met prachtige wandel- en fietsroutes!

Horecagelegenheden op de camping

Heb jij trek gekregen van al dat zwemmen in ons zwembad? Schuif dan aan bij horecagelegenheid De Wijde Blick, een restaurant op de camping gelegen aan het meer. Heb jij liever een snelle hap? Neem dan een kijkje bij LekkerSnacken of LekkerMakkelijk. Hier kun je kiezen voor een snack met frietjes of een heerlijke pizza.