Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Weekendje weg op een vakantiepark

Wil jij graag een weekendje weg naar een Brabants vakantiepark? Dan ben je bij TerSpegelt aan het goede adres! Houd jij van kamperen? Of kies jij voor een van onze luxe huuraccommodaties? Op TerSpegelt zijn er heel veel verschillende opties! Eén ding is zeker: voor ieder wat wils op dit vakantiepark voor een weekendje weg. Naast verschillende accommodaties en kampeerplaatsen is het park ook voorzien van veel faciliteiten en een goed gevuld recreatieprogramma. Tijdens een weekendje weg op dit vakantiepark zal je je niet vervelen!

Zoek & Boek

Kampeerplaatsen en huuraccommodaties op TerSpegelt

Zie hieronder een greep uit het aanbod van luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties waarop/waarin je kan verblijven tijdens je weekendje weg:

Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€287
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

  • Glamping óp het water
  • Uniek met schitterend uitzicht
  • Hangnet boven het water
  • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€229
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

  • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
  • Speeltoestel op het veld
  • Badkamer met regendouche
  • Geschikt voor 6 personen

Heerlijk een weekendje weg op een Brabants vakantiepark

Kom jij een weekend genieten op het park in een van onze huuraccommodaties? Misschien is onze super-de-luxe WaterLodge wel de perfecte accommodatie voor jou! Verblijf jij liever wat verder van het water vandaan? Dan zijn de LoungeLodge, gelegen op een gezellig veldje, of de FunLodge, met speelmogelijkheden in en buiten de lodge meer dan geschikt. 

Kampeer jij tijdens je weekendje op een vakantiepark graag met wat extra luxe? Dan is onze luxe kampeerplaats met privé sanitair misschien iets voor jou. Een ruime kampeerplaats, gelegen aan het water. Kom je kamperen met (klein)kinderen onder de 7 jaar? Kies dan voor onze comfort kampeerplaats op een kinderveld. Deze kampeerplaatsen liggen dicht bij het sanitair gebouw en zijn voorzien van een speeltoestel voor de kids op het veldje.

Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden

Activiteiten en faciliteiten tijdens jouw weekendje weg op een vakantiepark

Benieuwd wat er allemaal valt te beleven op ons vakantiepark? Een ding is in ieder geval zeker; vervelen zal je je nooit. 

Van spelen op het SterrenStrand, tot racen op de PumpTrack. Van zwemmen in het binnenzwembad, tot Suppen of de recreatieplas, van een heerlijke wandeling op de Cartierheide, tot scheuren op de BandRaft. Vergeet tijdens je weekend ook niet om te swingen op onze PyjamaParty of op een van de themafeesten zoals SilentDisco en DiscoZwemmen. Voor zowel jong als oud zal een weekend op dit park voorbij vliegen!

Bekijk alle faciliteiten

Heerlijk eten tijdens een weekendje weg op dit gezellige vakantiepark

Op ons vakantiepark zijn maar liefst 7 horecagelegenheden die je tijdens je weekendje weg kan bezoeken. Wil je genieten van lekker eten met uitzicht op het water? Dan ben je bij De Wijde Blick aan het juiste adres! Heb jij zin in frietjes met een lekkere snack? Dan zal je bij LekkerSnacken vast en zeker wat lekkers spotten op de kaart. Je frietjes kan je zelfs laten bezorgen op je eigen kampeerplaats of in je eigen huuraccommodatie. Is jouw weekendje op een vakantiepark pas compleet na een avondje culinair genieten? Dan is De Keizer Eten en Drinken de plek waar jij een tafeltje moet reserveren.

Bekijk alle horecagelegenheden