Zwemmen bij TerSpegelt

Alle waterratjes kunnen hun hart ophalen, want aan water geen gebrek bij TerSpegelt. Van het overdekte zand- en speelparadijs SterrenStrand tot het in 2019 vernieuwde overdekte zwembad tot de prachtige zwemplas. Waar ga jij het liefst zwemmen?

TerSpegelt_Meisje in torentje Canalplay LR.jpg
Sterrenstrand 2017 LR (2).jpg

SterrenStrand

Ga eens naar het SterrenStrand! Een wereld van zand rondom de 5-sterren van TerSpegelt. Er is van alles te beleven. Het SterrenStrand heeft een spectaculair klim- en klauterkasteel van wel 8 meter hoog van onze kasteeldame Freule, een Voetje van de vloerpad van Timo Timing en zelfs een ondergronds labyrint! Het zandspeelparadijs wordt omgeven door natuurwater van ongeveer 40 cm diep. Ideaal om in te kunnen spelen met water en kliederen met het zand.

Bekijk SterrenStrand

het overdekte zwembad

Ons overdekte zwembad is voorzien van vele waterattracties. Ga op avontuur en vaar door de Canalplay op een van de foambootjes. Een leuke attractie voor alle peuters en kleuters. De kleintjes kunnen lekker spetteren met water en spelen met waterspelletjes in Bloos’ Bad. Super leuk voor de baby’s en peuters! Voor de oudere kids is er Hendrik’s Bad. Ga van de glijbaan af en kom terecht in het bad met Hendrik’s Tuimelton, durf jij dit aan? 

Bekijk het binnenbad
TerSpegelt_Canalplay jongetje op scooter 1 LR.jpg
2017 Zwemmen buiten HR (4).jpg

De zwemplas

Is het heerlijk weer buiten en heb je zin in een frisse duik? Ga dan naar de zwemplas gelegen bij De Wijde Blick. Het is een kleinere plas, waardoor je altijd een prettig overzicht hebt. Lekker om even te zonnen op het strand en te dobberen op je luchtbed.

Voor de echte waterratten is er zelfs een grote glijbaan, een familie glijbaan en een waterfontein voor extra zwemplezier!

Bekijk de zwemplas