Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Zwemmen bij TerSpegelt

Alle waterratjes kunnen hun hart ophalen, want aan water geen gebrek bij TerSpegelt. Van het overdekte zand- en speelparadijs SterrenStrand tot het in 2019 vernieuwde overdekte zwembad tot de prachtige zwemplas. Waar ga jij het liefst zwemmen?

SterrenStrand

Ga eens naar het SterrenStrand! Een wereld van zand rondom de 5-sterren van TerSpegelt. Er is van alles te beleven. Het SterrenStrand heeft een spectaculair klim- en klauterkasteel van wel 8 meter hoog van onze kasteeldame Freule, een Voetje van de vloerpad van Timo Timing en zelfs een ondergronds labyrint! Het zandspeelparadijs wordt omgeven door natuurwater van ongeveer 40 cm diep. Ideaal om in te kunnen spelen met water en kliederen met het zand.

Bekijk SterrenStrand

het overdekte zwembad

Ons overdekte zwembad is voorzien van vele waterattracties. Ga op avontuur en vaar door de Canalplay op een van de foambootjes. Een leuke attractie voor alle peuters en kleuters. De kleintjes kunnen lekker spetteren met water en spelen met waterspelletjes in Bloos’ Bad. Super leuk voor de baby’s en peuters! Voor de oudere kids is er Hendrik’s Bad. Ga van de glijbaan af en kom terecht in het bad met Hendrik’s Tuimelton, durf jij dit aan? Wil je toch liever even lekker bewegen in het water? Ga baantjes trekken tijdens de activiteit ochtendzwemmen of doe mee aan de AquaGym.

Bekijk het binnenbad

De zwemplas

Is het heerlijk weer buiten en heb je zin in een frisse duik? Ga dan naar de zwemplas gelegen bij De Wijde Blick. Het is een kleinere plas, waardoor je altijd een prettig overzicht hebt. Lekker om even te zonnen op het strand en te dobberen op je luchtbed.

Voor de echte waterratten is er zelfs een grote glijbaan, een familie glijbaan en een waterfontein voor extra zwemplezier!

Bekijk de zwemplas