TerSpegelt is een Holland Topcamping

Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Zwemmen bij TerSpegelt

Alle waterratjes kunnen hun hart ophalen, want aan water geen gebrek bij TerSpegelt. Van het overdekte zand- en speelparadijs SterrenStrand tot het in 2019 vernieuwde overdekte zwembad tot de prachtige zwemplas. Waar ga jij het liefst zwemmen?

SterrenStrand

Ga eens naar het SterrenStrand! Een wereld van zand rondom de 5-sterren van TerSpegelt. Er is van alles te beleven. Het SterrenStrand heeft een spectaculair klim- en klauterkasteel van wel 8 meter hoog van onze kasteeldame Freule, een Voetje van de vloerpad van Timo Timing en zelfs een ondergronds labyrint! Het zandspeelparadijs wordt omgeven door natuurwater van ongeveer 40 cm diep. Ideaal om in te kunnen spelen met water en kliederen met het zand.

Bekijk SterrenStrand

het overdekte zwembad

Ons overdekte zwembad is voorzien van vele waterattracties. Ga op avontuur en vaar door de Canalplay op een van de foambootjes. Een leuke attractie voor alle peuters en kleuters. De kleintjes kunnen lekker spetteren met water en spelen met waterspelletjes in Bloos’ Bad. Super leuk voor de baby’s en peuters! Voor de oudere kids is er Hendrik’s Bad. Ga van de glijbaan af en kom terecht in het bad met Hendrik’s Tuimelton, durf jij dit aan? 

Voor het overdekte zwembad is vooraf reserveren noodzakelijk, mogen wij een beperkt aantal gasten toelaten en werken we met tijdsloten van 1 uur. Voor SterrenStrand is vooraf reserveren niet noodzakelijk. Voor meer informatie bekijk: Richtlijnen voor zwemmen in coronatijd.

Bekijk het binnenbad

De zwemplas

Is het heerlijk weer buiten en heb je zin in een frisse duik? Ga dan naar de zwemplas gelegen bij De Wijde Blick. Het is een kleinere plas, waardoor je altijd een prettig overzicht hebt. Lekker om even te zonnen op het strand en te dobberen op je luchtbed.

Voor de echte waterratten is er zelfs een grote glijbaan, een familie glijbaan en een waterfontein voor extra zwemplezier!

Bekijk de zwemplas