TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Ach zalig man..........

TerSpegelt ligt in de Acht Zaligheden, een mooi gebied met veel bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard van het bezoeken en bekijken zijn de kleinere bestemmingen voor een dagje uit. Vaak word je ontvangen door de gastvrije Brabantse ondernemer, die alles kan vertellen over de streek en de historie.

Kijk- en speelboerderij 't Rundal

't Rundal ligt aan een 'plaatse' langs het riviertje De Run. Een mooie stek waar de bijzondere dieren van Boer Bert zich prima thuis voelen. Op deze boerderij met overdekte speelruimte vermaken jong en oud zich opperbest.


Kaasboerderij De Ruurhoeve

Even genieten van de rust op het platteland, de koeien en kalfjes bewonderen. Op het boerenterras even bijkomen onder het genot van (h)eerlijke streekproducten! Voel je de kriebels.......  Deze kaasboerderij kun je bezichtigen met een groep op afspraak maar ook individueel tijdens de openingstijden van de landwinkel.

Museum de Acht Zaligheden

Meer weten over de geschiedenis van De Kempen? Museum de Acht Zaligheden in Eersel, gevestigd in een schitterende langgevelboerderij, biedt een schat aan informatie over het regionale leven van 1850 tot 1950.


'T Geitenboerke

Op boerderij het Geitenboerke kun je kennis maken met alle interessante facetten van een geitenboerderij.