Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Een dagje buiten TerSpegelt

TerSpegelt ligt in het zuidoosten van Brabant, een gedeelte van Nederland wat zich kenmerkt door de ligging in de buurt van vele attractieparken. En liggen ze niet in Brabant, dan vind je ze wel net over de Belgische of Limburgse grens.

Bij de receptie kun je voor al deze attractieparken de entreekaarten kopen, vaak met een aantrekkelijke korting op de entreeprijs!

De grootste en meest spectaculaire attractieparken zetten we even voor je op een rijtje:

Efteling - Kaatsheuvel (ca. 58 km)
Safaripark en Speelland Beekse Bergen - Hilvarenbeek (ca. 49 km)
Bobbejaanland - Kasterlee (België) (ca. 40 km)
Toverland - Sevenum (ca. 55 km)
Plopsa Indoor Hasselt (België) (ca. 59 km)