Werken in de bosrijke omgeving van Eersel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vaste baan of stage? Kom dan werken in Eersel bij Recreatiepark TerSpegelt! 

TerSpegelt is gelegen in de bosrijke omgeving van Eersel. Jij als werknemer zorgt ervoor dat alle gasten een onvergetelijke tijd bij ons hebben. 

Bij TerSpegelt bepaal jij, als seizoenswerker, je eigen rooster! Staat er bijvoorbeeld nog een dienst open en kan jij werken? Dan kun jij deze dienst vullen en een centje bijverdienen. 

Kom jij werken in het mooie Eersel?

Solliciteer dan hier
2016 WaterLodge sideview HR.jpg
2016 Bandraften Mitchel boot.jpg

Werken bij TerSpegelt

Wil jij werken in Eersel? Ben jij op zoek naar een bijbaan, vaste baan of stage? Denk dan eens aan Recreatiepark TerSpegelt! 

Ben jij minimaal 18 jaar en voel jij je helemaal in je element als kapitein achter het stuurwiel van een boot? Zie jij een vakantiebaan op het water wel zitten? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Bandraft Kapitein!

Recreatiepark TerSpegelt zoekt altijd mensen die willen werken in Eersel. Ben jij benieuwd naar onze vacatures. Neem dan snel een kijkje!

www.werkenbijterspegelt.nl

Nog meer werkgelegenheid in Eersel

Houd jij ervan om gasten in de watten te leggen? Bloei jij helemaal op als jij onze gasten een van onze lekkere drankjes of heerlijke hapjes serveert? Misschien is een stage in de horeca dan iets voor jou! Lekker werken in een vakantiesfeer in Eersel, met alleen maar vrolijke mensen!

Werken op een unieke locatie in het Brabantse Eersel? De Keizer eten & drinken, onderdeel van Recreatiepark TerSpegelt, is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers! Kun jij ervoor zorgen dat alle borden, glazen en het bestek weer spik en span zijn tijdens een drukke avond? Houd jij van orde en netheid? Kom dan ons team versterken!

Solliciteer nu
TerSpegelt_Uitserveren gerecht - WijdeBlick_LR.jpg
TerSpegelt_teamfoto_juichen_2021_HR.jpg

Waarom werken bij TerSpegelt?

  Werken in Eersel bij een goed georganiseerd familiebedrijf

  Gezellige teamuitjes en legendarische feesten

Een super gezellig team met jonge collega's

Voor vaste banen, bijbanen en stages

Mogelijkheden voor ontwikkelen en doorgroeien

Bekijk alle vacatures

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze pagina? Word dan onze nieuwe collega en kom deze zomer werken in Eersel tussen alle vrolijke vakantiegangers!

Solliciteer snel op werkenbijterspegelt.nl en wie weet zien wij je snel rondlopen op ons park!

Check en solliciteer snel
20210812_De_Wijde_Blick_Bediening_HR (1).jpg