Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

TerSpegelt verhuurt diverse chalets

Jij wilt een chalet huren in Brabant? Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres!

In Eersel, een van de Acht Zaligheden in de Brabantse Kempen, ligt het 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt. Dit recreatiepark verhuurt diverse chalets, van lounge cabins tot veranda chalets.

Waarom TerSpegelt?

 Meer dan 90 huuraccommodaties

 SterrenStrand: overdekt water- en zandspeelparadijs

 Stoere activiteiten voor jongens én meisjes

 Recreatieplassen met strand

 Natuurrijke omgeving met vele wandel- en fietsroutes

Vanuit je chalet kun je het mooie Brabant verkennen of gebruik maken van de vele faciliteiten op de camping.

Zoek en boek