TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Camping met binnenzwembad

Wil je kamperen op een camping met binnenzwembad? Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres. Er is een verwarmd binnenzwembad op de camping, SterrenStrand: overdekt water- en speelparadijs en 3 recreatieplassen. Het is mogelijk om te kamperen met  je eigen tent of caravan, maar daarnaast bieden we ook nog de mogelijkheid om te verblijven in een huuraccommodatie.

Zoek en boek

Waarom een camping met binnenzwembad?

SterrenStrand: altijd mooi weer!

 Verwarm binnenzwembad

 Drie recreatieplassen

 Activiteiten voor jong én oud

 Meer dan 90 luxe huuraccommodaties

Mogelijkheden camping met binnenzwembad

Bij TerSpegelt zijn er verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties die gelegen zijn aan het water. Met de aanlegsteiger kan je pootje baden, genieten van het uitzicht of lekker hengelen. Toch zin om te zwemmen? Op deze camping met binnenzwembad is er in SterrenStrand eindeloos speelplezier!

Wij raden de volgende kampeerplaats en huuraccommodaties aan:

Activiteiten op camping met binnenzwembad

Het hele seizoen is er van alles te doen op de camping. Het TerSpegelt recreatieteam organiseert leuke activiteiten voor alle leeftijden, zowel jong als oud. Kijk in het programma per dag wat er allemaal te doen is bij TerSpegelt. 

Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd in het binnenzwembad van de camping. Zoals OchtendZwemmen, AquaGym, OnderwaterHockey en WaterGames.