TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Camping aan het Water

Op zoek naar een unieke vakantiebeleving? Kom dan kamperen aan of zelfs op het water bij Recreatiepark TerSpegelt. Ook in Brabant kun je gewoon aan het water kamperen. Wij hebben maar liefst 3 meren op onze camping, welke je op de plattegrond kunt bekijken. Bij ons kun je daardoor lekker zwemmen. Wij beschikken over kampeerplaatsen die vlakbij deze meren liggen, waardoor onze camping aan het water zeer geliefd is voor zowel jong en oud!

Zoek en boek

Waarom kamperen bij TerSpegelt?

 Basis, comfort, luxe of plaatsen met privé sanitair

 SterrenStrand: overdekt water- en zandspeelparadijs

 Stoere activiteiten voor jongens én meisjes

 Kampeerplaatsen aan het water

 Drie recreatieplassen

Kampeerplaats aan het water

Bij TerSpegelt hebben wij een variatie aan plaatsen die aan een van onze meren liggen. Houd jij van het echte campinggevoel? Dan is onze camping aan het water perfect voor jou! Onze luxe kampeerplaatsen met ligging aan het water zijn zeker aan te raden.

Houd je meer van Glamping? Dan hebben wij ook hiervoor twee verschillende opties. Ten eerste zijn er de WaterLodges. Deze 8-persoons lodges liggen letterlijk op het water! Het zijn huisjes gebouwd op een steiger, een perfecte combinatie tussen rust en een schitterend uitzicht. Daarnaast zijn er de LakeviewLodges. Deze lodges, bestaande uit 2 verdiepingen zijn ook geschikt voor 8 personen en liggen aan de waterrand. Voorzien van een BBQ en een hangmat zijn dit de ideale accommodaties om rustig te genieten.

Op onze camping aan het water is het altijd heerlijk genieten. Je boekt een kampeerplaats of een accommodatie eenvoudig online.

Waterplezier op de camping

Buiten de kampeerlocaties aan het water hebben wij ook diverse activiteiten in en rond het water. Denk bijvoorbeeld aan ons SterrenStrand, een overdekt speelparadijs met een spectaculair klim- en klauterkasteel van maar liefst 8 meter hoog! Dit kasteel heeft een geheime ingang naar een ondergronds labyrinth en vanuit het dompelbad een verbinding naar het binnenzwembad. Hierdoor vervelen je kinderen zich nooit. Onze camping aan het water zorgt voor uren speelplezier.

Uiteraard hebben wij ook een zwemplas. Dit is een kleine compacte plas met een grote waterglijbaan, familieglijbaan en een waterfontein. Door al dit waterplezier is TerSpegelt de ideale camping aan het water voor kinderen. Maar ook voor de oudere doelgroep is het heerlijk vertoeven op onze prachtige camping.

Daarnaast beschikken we ook over een grote recreatieplas, van maar liefst 12 ha. groot! Op deze plas kun je terecht met al je eigen uitrusting. Of je nu op je surfplank wilt pedellen, rustig met je roeibootje wilt varen of zelfs met een klein zeilbootje het water op wilt, het kan op onze camping aan het water allemaal! Vanwege de veiligheid zijn gemotoriseerde voertuigen niet toegestaan helaas.

Buiten deze activiteiten aan het water hebben wij uiteraard nog veel meer te doen op onze camping. Neem gerust eens een kijkje op onze activiteitenpagina en ontdek onze prachtige camping aan het water zelf.

Sterrenstrand kinderen

Camping aan het water boeken

Onze camping aan het water vind je op de Postelseweg 88 in Eersel. Via onze website boek je eenvoudig een accommodatie naar keuze.

Mocht je verder nog vragen hebben over onze camping dan kun je deze altijd stellen via info@terspegelt.nl of bellen naar +31 (0)497-512016.

Ons personeel helpt je graag!

Kijk ook gerust nog eens verder op onze website om te zien wat TerSpegelt allemaal te bieden heeft!

Zoek en boek