Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Vernieuwd zwembad

Ons overdekte zwembad is in 2019 volledig omgetoverd tot een nieuw zwemparadijs. Daarvoor is de indeling van de diverse baden aangepast en aangevuld met nieuwe waterattracties. De sfeer en de vijf Sterren van SterrenStrand vind je ook terug in het zwembad. 

Het zwembad is, net als SterrenStrand, geopend van 3 april t/m 25 oktober 2020.

Wist je dat je ook het naastgelegen speelparadijs SterrenStrand (gratis) mag bezoeken als je in het zwembad bent?!

Hendrik's tuimelton

Ken je onze Ster Hendrik al?

Je komt hem tegen in een van de baden, boven op een gigantische tuimelton.

Na het bubbelen op de bruisbank of als je pijlsnel de glijbaan af gaat, beland je in het bad van Hendrik met zijn tuimelton. Durf jij dat aan?

CanalPlay

Een spannende waterattractie voor de kleintjes! In een (foam)bootje varen ze door het kanaal in het nieuwe peuter-kleuterbad, op een avontuurlijke ontdekkingstocht.

Bloos' Bad

Onder begeleiding van de ouders kunnen baby’s en peuters heerlijk spetteren in Bloos’ Bad met leuke ‘waterspelletjes’.

Tarieven Zwembad 2020

€ 9,00 per persoon (vanaf 2 jaar)

Gratis parkeren! 

Kaarten dagbezoek zwembad/SterrenStrand kunnen gekocht worden bij de receptie. Jeugd in de leeftijd van 13 t/m 23 jaar heeft enkel in gezinsverband toegang tot ons recreatiepark, het zwembad en SterrenStrand. Voor de actuele openingstijden klik hier.

Verblijfsgasten van Recreatiepark TerSpegelt hebben gratis toegang tot het zwembad en SterrenStrand.