Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Natuurpoort Brabant

Gelegen in de Brabantse Kempen en in het Land van de Acht Zaligheden is Natuurpoort TerSpegelt hét startpunt van een mooie tocht door een prachtige bourgondische grensstreek met een rijke historie. Op de Cartierheide liet Napoleon zijn sporen na en de bossen vormden eeuwenlang het terrein van smokkelaars. Het landschap van de Brabantse Kempen vertelt verhalen, maar biedt ook een oase van rust. Tegenover deze mooie natuurpoort in Brabant Ligt Recreatiepark TerSpegelt een camping waar je heerlijk kan kamperen of overnachten in een huuraccommodatie.

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Natuurpoort tegenover 5-sterren camping
 • Luxe kampeerplaatsen
 • Unieke glamping accommodaties
 • 3 recreatieplassen
 • Het mooie natuurgebied van de Brabantse Kempen

Overnachten bij Natuurpoort TerSpegelt

Bij Recreatiepark TerSpegelt, gelegen tegenover een natuurpoort, kun je ultiem genieten van een vakantie dicht bij de natuur. Tegenover het Brabantse natuurgebied heeft TerSpegelt ruim vijfhonderd kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties.

Kampeer je graag aan het water of tussen het groen met de luxe van thuis? Bij deze camping in Brabant kan dat! Een aantal van de kampeerplaatsen met privé sanitair units zijn gelegen op een rustige plaats aan het water. Vanaf deze plekken kan je heerlijk fietsen in de bosrijke omgeving van Natuurpoort TerSpegelt.

Heb je geen eigen tent of caravan, maar wil je wel kamperen? Dan heeft TerSpegelt verschillende glamping tenten. Zoals de 8-persoonse WaterLodge die óp het water staat, de GlampingLodge met zicht op het water of de FunLodge waar je gegarandeerd veel plezier beleeft tijdens je vakantie bij TerSpegelt.

Bekijk hier onze glamping tenten
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€57
Prijs op basis van twee personen inclusief verplichte bijkomende kosten en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt prive sanitair plus unit HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair Plus

 • Extra ruime (nieuwe) plekken
 • Prachtig uitzicht op het water
 • Eigen douche en toilet
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€254
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

 • Zicht op het water
 • Rustige ligging
 • Hangnet om in te chillen
 • Geschikt voor 7 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€270
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen

Natuurpoort TerSpegelt in Brabant

Ga heerlijk fietsen of wandelen in Brabant bij de natuurpoort door het bos en op de heide. Voor kinderen is er een uniek Kabouterpad en voor mensen met een beperking een toegankelijke ommetje.

Liever wat meer actie? In Brabant bij Natuurpoort TerSpegelt starten diverse mountainbikeroutes en een ruiterpad. Natuurpoort TerSpegelt is aangesloten op het vernieuwde ruiternetwerk. Bij Natuurpoort TerSpegelt in Brabant is een paardenkraal aanwezig waar je je paard (en mogelijk aanspanning) kan laten staan. Bij de paardenkraal is een informatiebord aanwezig met daarop alle ruiterpaden in de omgeving.

Wandelroutes en kaarten met wandelknooppunten en fietsknooppunten zijn verkrijgbaar bij de Receptie van Recreatiepark TerSpegelt.

Bekijk Natuurpoort TerSpegelt

Nagenieten van het natuurgebied in Brabant?

Na een tocht door het mooie grensgebied van Natuurpoort TerSpegelt nog even genieten van lekker eten en drinken? Daar is De Keizer eten & drinken de perfecte locatie voor. Geniet van het zonnetje op het terras of warm lekker op bij het haardvuur. Bij De Keizer eten & drinken kun je heerlijk genieten van Brabantse (streek)producten met een internationaal tintje. 

Bekijk De Keizer eten & drinken