Ter Spegelt receptionisten footer website

Wij maken jullie graag blij!

Luxe kamperen

Bij Recreatiepark TerSpegelt kan je in alle luxe kamperen midden in de prachtige Brabantse Kempen. Voor natuurliefhebbers is er een groot aangrenzend natuurgebied waar je kunt fietsen, wandelen en genieten van de prachtige natuur. Naast dit grote natuurgebied is er op onze luxe camping een groot aanbod aan activiteiten voor het hele gezin. Eén ding is zeker; je zult in alle luxe kamperen tijdens je verblijf!

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Basis, comfort, luxe of plaatsen met privé sanitair
 • Kamperen aan het water
 • Activiteiten voor jong én oud!
 • Kamperen in de Brabantse Kempen
 • 3 recreatieplassen

Mogelijkheden om in luxe te kamperen

Kamperen bij TerSpegelt kan op veel verschillende manieren. Zo zijn er speciale kindervelden voor gezinnen met kinderen, waarbij er op het midden van het veld een leuk speeltoestel staat voor de kids! Wil je liever kamperen in alle luxe? Denk dan eens aan kampeerplaats met privé sanitair. Deze plaatsen hebben een eigen toilet en douche, helemaal voor jou alleen! Altijd al eens willen kamperen aan het water? Op onze luxe kampeerplaats kan je kamperen aan het water, waarbij je een prachtig uitzicht hebt over onze recreatieplassen!

Bekijk alle kampeerplaatsen
prijs vanaf: -
€54
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt Recreatieplas prive sanitair HR

Kampeerplaats met Privé Sanitair

 • Eigen douche en toilet
 • Ligging bij het water
 • Royale kampeerplaats van 120 m²
Topkampeerplaats
prijs vanaf: -
€44
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Ter Spegelt veld schuin aanzicht luxekamperen HR

Luxe Kampeerplaats

 • Ligging bij het water
 • Schitterend uitzicht
 • Ruime kampeerplekken
prijs vanaf: -
€40
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Kampeerveld kinderplaats spelen LR

Comfort Kampeerplaats Kinderveld

 • Speeltoestel op het veld
 • Perfect voor kleine kinderen
 • Ruime kampeerplaatsen

Bijzondere activiteiten tijdens het kamperen

Recreatiepark TerSpegelt heeft verschillende bijzondere activiteiten. Zo is er onze speciaal ontworpen PumpTrack waarbij je in volle vaart over de heuvels vliegt. Altijd al eens in een grote band achter een speedboot willen hangen? Tijdens het BandRaften is dit mogelijk! Met hoge snelheid scheur je over één van onze recreatieplassen, plezier gegarandeerd!

Ben je niet zo’n waterrat? Op het SportPlein wordt meerdere keren per week ArcheryTag gespeeld. Tijdens dit spel moet je met je eigen pijl en boog (met een grote punt van schuim) de tegenstander afschieten. Terwijl je in alle luxe aan het kamperen bent, zijn er dus super activiteiten te beleven!

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Eten en drinken in alle luxe

De horecagelegenheden bij TerSpegelt zijn divers te noemen. Zo kan er bij De Keizer eten & drinken genoten worden van een heerlijke uitgebreide maaltijd. Op de kaart staan verschillende (streek)producten met een internationaal tintje, deels bereid in de unieke op houtskool gestookte Josper grilloven.

In alle luxe aan het kamperen met kinderen? Bij Strandpaviljoen De Wijde Blick kan je heerlijk vertoeven met de kids. Het is een echt familierestaurant met een speciale kinderkaart, kinderbioscoop en een echte speeltent. Op het terras heb je een prachtig uitzicht over de recreatieplassen. Dat wordt genieten met een cocktail tijdens een van de zwoele zomeravonden terwijl je geniet van kamperen met alle luxe.  

Bekijk alle horecagelegenheden