Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Slapen, boven of dicht bij het water!

Heb jij altijd al eens willen slapen in een vakantiehuisje aan het water? Dan ben je bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres! Onze camping beschikt namelijk over diverse vakantiehuisjes oftewel Lodges die aan, óp of dicht bij het water staan.

Zo hebben wij bij TerSpegelt onze unieke WaterLodge, deze accommodatie is niet gelegen aan het water, maar óp het water.

Vind jij alleen uitzicht hebben op het water comfortabeler? Ontdek dan onze LakeviewLodge. Vanuit dit vakantiehuisje aan het water heb je een prachtig uitzicht over één van onze 3 recreatieplassen.

Ook van water genieten als het niet zo’n lekker weer is? Dat kan! Zelfs daar is bij TerSpegelt aan gedacht. Kom vanuit je lodge aan het water lekker zwemmen in het overdekte SterrenStrand, hier is het namelijk altijd mooi weer!

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Camping met veel water  
 • 3 recreatieplassen
 • Glamping aan het water  
 • Een uniek zand- en waterspeelparadijs    
 • Kamperen aan het water

Het unieke glamping gevoel aan, óp of dichtbij het water

Kamperen óp het water bij Recreatiepark TerSpegelt? Dat is pas een échte unieke beleving! Wij hebben diverse vakantiehuisjes aan of zelfs óp het water.

Zo kun je in een WaterLodge óp het water genieten van de oorverdovende stilte en de zon die langzaam wegzakt in het meer.

Wil je toch wat meer afstand nemen van het water? Kies dan voor een van onze huuraccommodaties zoals de GlampingLodges, dit is een luxe glampingtent met prachtig uitzicht over de recreatieplas. Zo geniet je op veilige afstand toch van het water. Wel zo fijn als je met jongere kinderen verblijft in een vakantiehuisje aan/dicht bij het water.

Heb jij een eigen caravan, tent of camper? Kom dan kamperen op onze gloednieuwe kampeerplaatsen met eigen douche en toilet aan het water!

Bekijk onze huuraccommodaties aan het water
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€287
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
WaterLodge aanzicht met water TerSpegelt

WaterLodge

 • Glamping óp het water
 • Uniek met schitterend uitzicht
 • Hangnet boven het water
 • Geschikt voor 8 personen
prijs vanaf: -
€258
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Fotografie Zomer Lakeview Lodge LR 10

LakeviewLodge

 • Gelegen aan het water
 • Wegdromen vanuit je hangmat
 • Rustige ligging
 • Geschikt voor 8 personen
Topaccommodatie
prijs vanaf: -
€269
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt GlampingLodge buitenkant

GlampingLodge

 • Zicht op het water
 • Rustige ligging
 • Hangnet om in te chillen
 • Geschikt voor 7 personen

Activiteiten op onze camping met vakantiehuisjes aan het water

Het hele seizoen is er voor jong en oud van alles te beleven op Recreatiepark TerSpegelt. Zo hebben we sinds 2019 een compleet vernieuwd Binnenzwembad in de buurt van onze vakantiehuisjes aan het water! Hier kun je lekker sjezen van de grote glijbaan of je nat laten plonsen door de gigantische tuimelton van onze ster Hendrik.

Ben je uitgezwommen in ons overdekte zwembad? Neem dan een kijkje in ons unieke SterrenStrand, waar de kids zich uren vermaken door samen te klimmen, klauteren en kliederen in het laagstaande water omringd door zand.

Na een intensieve dag kom je lekker tot rust in je vakantiehuisje aan het water!

Bekijk alle faciliteiten en activiteiten

Lekker eten in je vakantiehuisje na waterpret

Ben je uitgespeeld en beginnen de buikjes te rommelen? Geen probleem! Jouw vakantiehuisje aan het water ligt vlak bij verschillende eetgelegenheden die TerSpegelt aanbiedt. Zo vind je op het park het gloednieuwe familierestaurant: Strandpaviljoen De Wijde Blick gelegen naast het unieke SterrenStrand. Daar kun je écht smullen van de lekkerste gerechten met uitzicht op twee van onze recreatieplassen.

Ga je toch liever voor een snelle hap? Neem dan gerust jouw bestelling van LekkerMakkelijk of LekkerSnacken mee naar jouw vakantiehuisje aan het water.

Liever je eten laten bezorgen bij je lodge of kampeerplaats aan het water? Ook dat is bij TerSpegelt geen probleem! Geniet van de lekkerste frietjes en pizza’s.

Bekijk onze horecagelegenheden