Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

TerSpegelt App

Met de gratis TerSpegelt  app bekijk je voor aankomst en tijdens je vakantie op een interactieve manier alle informatie voor een heerlijke vakantie!

Heb je de app eenmaal gedownload dan is deze (grotendeels) offline te gebruiken.

De TerSpegelt app is nu gratis te downloaden in de App store voor iPhone en in de Google Play store voor Android!

Wat staat er in de app?

In de app kun je het actuele recreatieprogramma bekijken, je eigen recreatieboekje samenstellen en de TerSpegelt plattegrond bekijken. Ook vind je er een overzicht van de openingstijden en worden er in de app leuke foto's van de recreatieactiviteiten gepubliceerd. 

Met de TerSpegelt app hoef je geen activiteit meer te missen!