Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Wandelen & Fietsen in de Brabantse Kempen

Natuurpoort TerSpegelt is hét vertrekpunt om de prachtige Brabantse Kempen te ontdekken. Ga heerlijk fietsen of wandelen door het bos en op de Cartierheide. Voor kinderen is er een uniek Kabouterpad. Liever wat meer actie? Bij Natuurpoort TerSpegelt starten diverse mountainbikeroutes en een ruiterpad.

Genieten van lekker eten & drinken na een tocht door dit mooie en natuurrijke grensgebied? Daar is De Keizer eten & drinken de perfecte locatie voor!  Op het zonnig terras, op de veranda bij het haardvuur of in het restaurant. 

Natuurpoort TerSpegelt ligt in Eersel en vormt een prima vertrekpunt voor een sportieve ontdekkingstocht door de prachtige grensstreek. Eersel is in 2014 zelfs uitgeroepen tot Wandelgemeente van het Jaar, want hier kun je kiezen uit een scala aan wandelingen, in lengte variërend van zo'n 2 tot 50 kilometer. Wandelroutes en kaarten met wandelknooppunten en fietsknooppunten zijn verkrijgbaar bij de receptie van Recreatiepark TerSpegelt.

Natuurpoort TerSpegelt is te vinden nabij de volgende knooppunten. 

  • Fietsnetwerk: knooppunt 9
  • Wandelnetwerk: tussen knooppunt 32 en 62

Wat is een Natuurpoort?

Een Natuurpoort is een startpunt om de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn. Bij alle Brabantse Natuurpoorten tref je een 4 meter hoge sleutel als herkenningspunt. Er staat ook een paneel met informatie over de routes, natuur- en cultuurhistorie in de omgeving.

De Brabantse Kempen is een streek met een rijke historie en schitterende natuur, die al fietsend en wandelend kan worden verkend. Naast wandel- en fietsroutes zijn er ook mountainbikeroutes in de omgeving en voor paardenliefhebbers zijn er ruiterpaden uitgezet. 

Kijk voor alle andere natuurpoorten in Brabant op www.natuurpoorten.nl

Adresgegevens

Natuurpoort TerSpegelt is te vinden aan de Postelseweg 88 in Eersel. Hier zijn gratis parkeerplaatsen.