Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Hier is men nog 'content'

Ooit gehoord van de "Acht zaligheden" en de "Contente Mens"? Deze benamingen typeren de Kempen. De zaligheden zijn oorspronkelijk ‘selligheden’, acht typisch Kempische dorpen waarvan de naam eindigt op ‘sel’: Eersel, Steensel, Duizel, Knegsel, Netersel, Hulsel, Reusel en Wintelre (dit is in goed Kempisch dialect gewoon ’Wijntersel’). Het beeldje van de ‘Contente Mens’ in Eersel is het symbool geworden voor de Kempische volksaard. De Kempenaar moest vroeger hard werken voor weinig geld.

De paden op de lanen in.....

TerSpegelt is compleet, toch zou het jammer zijn als je tijdens je verblijf niets zou meepikken van de mooie omgeving rondom de camping. De Kempen staat bekend om de schitterende natuurgebieden. Tegenovergelegen Natuurpoort TerSpegelt is hét vertrekpunt om de Brabantse Kempen te ontdekken en biedt vele wandel en fietsmogelijkheden. Bezoek een van de lokale bezienswaardigheden of ga naar een van de vele attractieparken in de buurt. 

Fietsen in de Kempen