Werken bij Recreatiepark TerSpegelt

Ben jij op zoek naar een (bij)baan? Denk dan eens aan Recreatiepark TerSpegelt! Wij hebben verschillende eetgelegenheden waar horeca personeel gezocht wordt. 

Ook De Keizer eten & drinken is onderdeel van TerSpegelt. De Keizer is een plek waar je samen met enthousiaste collega’s van iedere werkdag een feestje maakt. Bekijk eens onze openstaande vacatures!

Bekijk onze vacatures
Bediening_Anneloes_Wijn_Bier_Frisdrank (1).jpg
TerSpegelt_Barman WijdeBlick_HR.jpg

Werken in de Horeca

Ben jij een echte horecatijger? TerSpegelt is op zoek naar horeca personeel voor Strandpaviljoen De Wijde Blick, LekkerMakkelijk, LekkerSnacken én De Keizer. Ben jij een echte teamplayer, enhousiast en hou je van hard werken? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturewebsite! 

Ben jij op zoek naar een stage in de horeca? Ook dat is mogelijk! Je gaat als stagiair / leerling Horeca aan de slag in de bediening, achter de bar óf in de keuken!

Solliciteer hier

Vacatures in de Horeca

Een baan in de horeca is elke dag weer anders. Houd jij wel van een kleine uitdaging? Team TerSpegelt is nog op zoek naar horeca personeel. Werken op een plek waar het altijd gezellig is en je kunt genieten van het weer? Misschien is een bijbaan als maaltijdbezorger wel iets voor jou! Op een elektrische fiets ga je pizza’s, friet en andere lekkere dingen bezorgen op ons park. Sportief bezig zijn terwijl je geld verdient. Wie wil dat niet? 

Vind jij het leuker om achter de schermen bezig te zijn met het blij maken van onze gasten? Kom dan werken als medewerker keuken. Hierbij werk je in de keuken van Strandpaviljoen De Wijde Blick en ondersteun je de chefkok met het bereiden van gerechten. Timing is alles!

Check onze vacatures
20210812_De_Wijde_Blick_Bezorgen_HR (1).jpg
TerSpegelt_wijde blick_bediening_terras_LR.jpg

Waarom werken in de horeca?

Verschillende horeca cursussen

Een super gezellig team met jonge collega’s

Gezellige teamuitjes en legendarische feesten

Super gevarieerd werk

Bepaal je eigen rooster

Check ons aanbod

Voor als je nog niet overtuigd bent

Wil jij werken in een super gezellig team met jonge collega’s op een zomerse werkplek met alleen maar vrolijke mensen in de vakantiechill-modus? 

TerSpegelt zoekt horeca personeel voor in de vakanties en weekenden, maar ook voor vaste banen ben je hier aan het juiste adres. Hopelijk zien we je snel op ons park!

werkenbijterspegelt.nl
TerSpegelt_Gezin aan het eten - WijdeBlick_LR.jpg