Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

“Wij creëren de ideale vrijetijdswereld met positieve energie en persoonlijk contact, zodat onze gasten en wijzelf blij worden. In alles wat we doen willen we de beste zijn”

Kernwaarden

Kwaliteit: gericht op continuïteit, compromisloos en onafhankelijk (van leveranciers, ketens, intermediairs en financiers).

Innovatie: trendsettend, creatief, fantasie prikkelen, flexibel, inlevend, omgevingsbewust, buiten het gebaande pad en vooruitstrevend.

Betrouwbaar: op je gemak, comfortabel, correct,fatsoenlijk, netjes, puntje op de i, zorgvuldig, persoonlijke aandacht en sociaal.

Plezier: gastvrij, humor, spontaan, lekker actief, trendy stoer en een relaxte sfeer.

Drie kwaliteitscriteria voor alledaagse en grote beslissingen

1. Past het bij onze kernwaarden?

2. Rendeert het in termen van financieel resultaat en/of hogere gastwaardering?

3. Laat deze oplossing een zo klein mogelijke eco-footprint achter?

Kernkwaliteiten

1. We zijn wendbaar en spelen in op de steeds veranderende markt.

2. We hebben een bezield medewerkersteam.

3. We zijn onafhankelijk.