Zoek je een baan in de Kempen?

Ben jij op zoek naar een baan in regio de Kempen? Dan is Recreatiepark TerSpegelt the place to be!
TerSpegelt is een 5-sterren recreatiepark gelegen in de bosrijke omgeving van Eersel. Per jaar genieten duizenden mensen van hun welverdiende vakantie op ons park.
TerSpegelt is op zoek naar seizoensmedewerkers, stagiaires en vaste krachten. Alle medewerkers doen hun uiterste best om alle gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen. Naast hard werken staan er natuurlijk ook een tal van leuke teamactiviteiten op het programma! Neem jij een baan aan op dit mooie park in de Kempen?

Solliciteer bij TerSpegelt
Recreatieteam in actie
foto blok 2

Het TerSpegelt Team

TerSpegelt is gevestigd in Eersel, dus ben jij nou op zoek naar een baan in de gezellige Kempen? Lees dan verder en kom erachter op welke afdelingen jij kan werken! 

Houd jij van spanning en sensatie? Dan is een bijbaan als lifeguard helemaal jouw ding! Jij als lifeguard zorgt voor veiligheid, netheid en een ontspannen sfeer bij onze zwemplas, zwembad en het SterrenStrand.

Bekijk de vacatures

Andere opties bij TerSpegelt

Ben jij een harde werker? En houd je van orde en netheid? Misschien is medewerker schoonmaak dan wel iets voor jou! Tijdens deze vaste baan in de Kempen werk jij vooral in de ochtenden. Zo heb je ’s middags genoeg tijd voor andere leuke dingen. 

Ook is TerSpegelt altijd op zoek naar stagiaires! Vind jij het leuk om stage te komen lopen bij een Erkend Leerbedrijf in de Kempen? Dan is dit je kans! Voor een topstage hoef je niet naar het buitenland! Voor deze toffe functies zijn stagiaires altijd welkom bij ons in de Kempen: horeca, groenvoorziening, techniek, recreatie & receptie.

Check ons aanbod
TerSpegelt_Medewerker_recreatie_HR (4).jpg
foto blok 4

Voor als je nog niet overtuigd bent!

Werken in een super gezellig team

Legendarische teamactiviteiten

✓ Mogelijkheden voor ontwikkelen en doorgroeien

Gevarieerd werk

Werken in een chille vakantiesfeer in de Brabantse Kempen

werkenbijterspegelt.nl

Waarom TerSpegelt?

TerSpegelt heeft super leuke banen in regio De Kempen. Je kunt fietsend naar je werk en fluitend terug naar huis! Je wordt opgevangen in een super gezellig team waar je legendarische teamactiviteiten meemaakt! Je werkt voor één van de Top Campings van Nederland én er zijn talloze mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en door te groeien in dit familiebedrijf! 

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan snel via www.werkenbijterspegelt.nl en hopelijk zien wij je snel aan het werk in De Kempen! 

Solliciteer hier
Silent disco