TerSpegelt is een Holland Topcamping

TerSpegelt is jarig!

Van weiland naar recreatiepark... 

In 1968 besloot de familie Keijzer te verhuizen naar het rustieke dorp Eersel in de Brabantse Kempen. Boerderij 'Ter Spegelt' stond daar te koop en dat bood hen de mogelijkheid om een nieuw recreatiebedrijf op te bouwen. En daar begon het verhaal... In 50 jaar ontwikkelde de camping zich tot een 5-sterrenrecreatiepark van 68 hectare met bijna 1000 plaatsen! Een heus kampeerdorp dus. 

Jubileumacties 2018!

Al 50 jaar bezorgt TerSpegelt met heel veel liefde en plezier zoveel mogelijk vakantiegangers een fantastische vakantie. 50 jaar! Dat moet gevierd worden. Daarom hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. Benieuwd welke? Houd dan onze social media pagina's in de gaten: 

        

EERSTE JUBILEUMACTIE FACEBOOK/INSTAGRAM

In feestjaar 2018 geven wij op Facebook/Instagram op 5 verschillende momenten in het jaar, 10 leuke prijzen weg! De eerste actie was al een groot succes! Uit meer dan 650 reacties zijn de volgende winnaars getrokken:

Een GRATIS weekend kamperen: Delia Bijsterbosch-veerman

Een TerSpegelt Jubileumpakket t.w.v. €50,- : Gabrielle Camphens, Marjan van der Velde, Miranda de Groot, Jos Zweers, Marcel Sinot, Richard Rooze, Aletta Scheffer, Carlo Verschuren, Anke Winters

Wij feliciteren alle winnaars met de door hun gewonnen prijzen! Voor degenen die niet gewonnen hebben, niet getreurd! Op naar de volgende actie...

Kom het jubileum met ons vieren

Natuurlijk is er maar één manier om het jubileum écht goed mee te vieren, en dat is door op TerSpegelt te verblijven. Neem je eigen tent/caravan mee of kies een van onze bijzondere huuraccommodaties. 

We zien je graag op TerSpegelt in feestjaar 2018!

Glamping op TerSpegelt

Wil je wel kamperen, maar heb je geen eigen tent of caravan? Dan is het de hoogste tijd voor een portie glamping! Kies voor een Australische OutbackLodge Comfort of voor een unieke Waterlodge óp het water. Wakker worden in de Malediven in Eersel moet je een keer gedaan hebben!

Ik ga voor glamping

Kamperen in het groen

Kampeer je graag aan het water, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Recreatiepark TerSpegelt kan het allemaal, want met ruim vijfhonderd plaatsen is er volop keuze. 
Kies op onze plattegrond je favoriete plekje uit!

Ik wil kamperen