TerSpegelt is jarig!

Van weiland naar recreatiepark... 
In 1968 besloot de familie Keijzer te verhuizen naar het rustieke dorp Eersel in de Brabantse Kempen. Boerderij 'Ter Spegelt' stond daar te koop en dat bood hen de mogelijkheid om een nieuw recreatiebedrijf op te bouwen. En daar begon het verhaal... In 50 jaar ontwikkelde de camping zich tot een 5-sterrenrecreatiepark van 68 hectare met bijna 1000 plaatsen! Een heus kampeerdorp dus. 

boompieper veld 82.jpg

Een rondje geschiedenis!

Wil jij weten wat er de afgelopen 50 jaar allemaal is veranderd op TerSpegelt? Doe dan eens een rondje over het park langs onze vijf 'Boompiepers'! 

Via deze audiopalen nemen eigenaren John en Harry je mee terug naar het verleden van het recreatiepark. Waan je in de geschiedenis en ontdek wat 50 jaar TerSpegelt zo bijzonder maakt! 

We zullen ook verklappen waar de boompiepers zich bevinden. Eén bij de Strandpaviljoen De Wijde Blick, één bij veld 82, één bij de receptie, één aan de openbare weg bij De Keizer eten & drinken en één tegenover La Cantina. 

Kom het jubileum met ons vieren

Natuurlijk is er maar één manier om het jubileum écht goed mee te vieren, en dat is door op TerSpegelt te verblijven. Neem je eigen tent/caravan mee of kies een van onze bijzondere huuraccommodaties. 

Glamping op TerSpegelt

Wil je wel kamperen, maar heb je geen eigen tent of caravan? Dan is het de hoogste tijd voor een portie glamping! Kies voor een Australische OutbackLodge Comfort of voor een unieke Waterlodge óp het water. Wakker worden in de Malediven in Eersel moet je een keer gedaan hebben!

Ik ga voor glamping

Kamperen in het groen

Kampeer je graag aan het water, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Recreatiepark TerSpegelt kan het allemaal, want met ruim vijfhonderd plaatsen is er volop keuze. 
Kies op onze plattegrond je favoriete plekje uit!

Ik wil kamperen