TerSpegelt is een Holland Topcamping

TerSpegelt is jarig!

Van weiland naar recreatiepark... 
In 1968 besloot de familie Keijzer te verhuizen naar het rustieke dorp Eersel in de Brabantse Kempen. Boerderij 'Ter Spegelt' stond daar te koop en dat bood hen de mogelijkheid om een nieuw recreatiebedrijf op te bouwen. En daar begon het verhaal... In 50 jaar ontwikkelde de camping zich tot een 5-sterrenrecreatiepark van 68 hectare met bijna 1000 plaatsen! Een heus kampeerdorp dus. 

Een rondje geschiedenis!

Wil jij weten wat er de afgelopen 50 jaar allemaal is veranderd op TerSpegelt? Doe dan eens een rondje over het park langs onze vijf 'Boompiepers'! 

Via deze audiopalen nemen eigenaren John en Harry je mee terug naar het verleden van het recreatiepark. Waan je in de geschiedenis en ontdek wat 50 jaar TerSpegelt zo bijzonder maakt! 

We zullen ook verklappen waar de boompiepers zich bevinden. Eén bij de Strandpaviljoen De Wijde Blick, één bij veld 82, één bij de receptie, één aan de openbare weg bij De Keizer eten & drinken en één tegenover La Cantina. 

Jubileumacties 2018!

Al 50 jaar bezorgt TerSpegelt met heel veel liefde en plezier zoveel mogelijk vakantiegangers een fantastische vakantie. 50 jaar! Dat moet gevierd worden. Daarom hebben wij dit jaar verschillende leuke acties. Benieuwd welke? Houd dan onze social media pagina's in de gaten: 

        

EERSTE JUBILEUMACTIE Social media

In feestjaar 2018 geven wij op Facebook/Instagram op 5 verschillende momenten in het jaar, 10 leuke prijzen weg! De eerste actie was al een groot succes! Uit meer dan 650 reacties zijn de volgende winnaars getrokken:

Een GRATIS weekend kamperen: Delia Bijsterbosch-veerman

Een TerSpegelt Jubileumpakket t.w.v. €50,- : Gabrielle Camphens, Marjan van der Velde, Miranda de Groot, Jos Zweers, Marcel Sinot, Richard Rooze, Aletta Scheffer, Carlo Verschuren, Anke Winters

Wij feliciteren alle winnaars met de door hun gewonnen prijzen! Voor degenen die niet gewonnen hebben, niet getreurd! Op naar de volgende actie...

Tweede jubileumactie social media

De tweede winactie zit er alweer op! Wat gaat het snel, dat jarig zijn. De eerste actie was al een groot succes, maar de tweede spant de kroon met maar liefst 2300 reacties op Instagram/Facebook! De hoofdprijzen (een week GRATIS kamperen in de meivakantie) zijn gewonnen door:

Anja de Jong op Facebook! 
EN
Janneke Kuppen op Instagram!

Een TerSpegelt Troostpakket: 
stephanie__nik, glaserjacobs, sanne_brock, clipenklaar, Joyce Bakker-van Kimmenade, Betty Keersmaekers, Woukes Inge, Lara Kooyman.

Wij feliciteren alle winnaars met de door hun gewonnen prijzen! Voor degenen die niet gewonnen hebben, niet getreurd! Op naar de volgende actie...

DERDE JUBILEUMACTIE SOCIAL MEDIA

De derde winactie is alweer voorbij! Deze winactie, opgezet met De Wit Schijndel, is wederom een groot succes geworden! De winnaars van de twee prachtige De Wit pakketten zijn geworden:

Lisa van den Broek op Facebook 
Thea Schuurmans op Instagram

Meegedaan maar niet gewonnen? Dit zijn de winnaars van het TerSpegelt troostpakket;
Cladie Breuer, Ellen Pero, Mirella van Asten, Diana de Wit-Damen, Wendy2784, Sanstaja84, Bnieuwhoff83 en Floorvroosendaal

Wij feliciteren alle winnaars met de door hun gewonnen prijzen! Voor degenen die niet gewonnen hebben, niet getreurd! Op naar de volgende actie...

VierdE JUBILEUMACTIE SOCIAL MEDIA

Het is tijd om de winnaars van onze vierde winactie bekend te maken! 

De hoofdprijs op Facebook is gewonnen door.... 
Karin Sagonas 

De hoofdprijs op Instagram is gewonnen door.... 
Simone Hobbelen

Helaas niet de hoofdprijs gewonnen? Dit zijn de winnaars van het TerSpegelt troostpakket;
Hennie Dalstra, Filipina Trovato, Lieske Tieske, Bianca Vos-Woppenkamp, losje79, lammersrene, paulettetomberge, edwinvaneerd. Gefeliciteerd!

Alle winnaars zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht. Niet gewonnen? Niet getreurd! Op naar de vijfde actie van feestjaar 2018!

Kom het jubileum met ons vieren

Natuurlijk is er maar één manier om het jubileum écht goed mee te vieren, en dat is door op TerSpegelt te verblijven. Neem je eigen tent/caravan mee of kies een van onze bijzondere huuraccommodaties. 

We zien je graag op TerSpegelt in feestjaar 2018!

Glamping op TerSpegelt

Wil je wel kamperen, maar heb je geen eigen tent of caravan? Dan is het de hoogste tijd voor een portie glamping! Kies voor een Australische OutbackLodge Comfort of voor een unieke Waterlodge óp het water. Wakker worden in de Malediven in Eersel moet je een keer gedaan hebben!

Ik ga voor glamping

Kamperen in het groen

Kampeer je graag aan het water, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Recreatiepark TerSpegelt kan het allemaal, want met ruim vijfhonderd plaatsen is er volop keuze. 
Kies op onze plattegrond je favoriete plekje uit!

Ik wil kamperen