Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Het hele seizoen zwemmen

Met je abonnementspas kun je van 3 april t/m 25 oktober 2020 komen zwemmen in de zwemplas en gebruik maken van de buitenspeeltuinen. Ook van SterrenStrand en het overdekte zwembad kan je gebruik maken van 3 april t/m 25 oktober 2020, voor SterrenStrand en het overdekte zwembad gelden echter onderstaande uitzonderingen:

  • 10 april t/m 13 april
  • 18 april t/m 8 mei 
  • 21 mei t/m 24 mei
  • 30 mei t/m 1 juni
  • 11 juli t/m 23 augustus 

*Deze periodes kunnen tussentijds gewijzigd worden afhankelijk van de drukte op het park. Kijk op de site voor actuele periodes.

Openingstijden
SterrenStrand is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Abonnement aanvragen

Wil jij het hele jaar komen spelen, kliederen en klauteren? Dat kan! Vanaf nu is weer mogelijk om een abonnement af te sluiten.
Dit kan je sinds dit seizoen direct online regelen, klik hier. De abonnementspassen kunnen vanaf 1 april worden opgehaald bij de receptie.

SterrenStrand abonnement 2020

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de bovenaan vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de buiten zwemplas en de buiten speeltuinen.

Tarief: € 24,50 per persoon

Parkeren is gratis!

Abonnementsvoorwaarden

  • Het is alleen mogelijk om een abonnement af te sluiten voor een kind in combinatie met minimaal 1 volwassene.
  • Jeugd tussen de 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband toegang verkrijgen tot ons Recreatiepark en dus ook tot het zwembad en SterrenStrand. Als gevolg hiervan kunnen wij geen abonnement afsluiten voor jeugd in deze leeftijdscategorie.
  • Tijdens de hoogseizoen periodes (Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, juli en augustus) kan men als abonnementhouder geen gebruik maken van SterrenStrand en het zwembad, maar wel van onze zwemplassen en de speeltuinen buiten.

Bekijk hier alle abonnementsvoorwaarden.

Extra's

Met je SterrenStrand abonnement kun je naast lekker zwemmen en spelen in SterrenStrand, in het zwembad en in de zwemplas, ook de PumpTrack en het SportPlein uitproberen.

Buiten schoolvakanties en feestdagen kan je als abonnementhouder kosteloos deelnemen aan alle recreatie-activiteiten zoals klimmen, tokkelen en blobben. Download de TerSpegelt app (App Store + Google Play) voor het actuele programma en meer informatie over de activiteiten.