Abonnementen 2022


Vanaf 1 april is Recreatiepark TerSpegelt weer geopend en voor dit seizoen kunnen wij ook weer SterrenStrand abonnementen aanbieden. Dat betekent dat je weer het hele seizoen kan komen spelen, spetteren en klauteren bij TerSpegelt! Het enige dat je hoeft te doen is; het SterrenStrand abonnement afsluiten. Door op deze link te klikken kan je direct online je abonnement kopen. Abonnementen kunnen uitsluitend online afgesloten worden.

SterrenStrand abonnement 2022

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in hier onder vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de buiten zwemplas en de buiten speeltuinen.

Abonnementhouders hebben toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de volgende periodes:
1 april t/m 14 april, 9 mei t/m 25 mei, 30 mei t/m 3 juni, 7 juni t/m 15 juni, 20 juni t/m 8 juli en 27 augustus t/m 21 oktober en 29 en 30 oktober 2022.

Tarief: € 25,- per persoon

Sterrenstrand kinderen
Zwemmen recreatieplas

Abonnement per persoon

Het is dit jaar niet meer mogelijk om een gezinsabonnement af te sluiten, enkel abonnement per persoon. Abonnementen voor kinderen enkel mogelijk in combinatie met een abonnement voor een volwassene.

Parkeren is gratis!

REGLEMENT STERRENSTRAND

Bekijk hier het SterrenStrand reglement.

Abonnementsvoorwaarden SterrenStrand

Bekijk hier de abonnementsvoorwaarden van het SterrenStrand.