TerSpegelt is een Holland Topcamping

Het hele seizoen zwemmen

Abonnementen zijn vanaf begin 2019 weer af te sluiten.

Het abonnement is geldig van 5 april t/m 27 oktober 2019, met uitzondering van meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

Openingstijden
SterrenStrand is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Abonnement aanvragen

Er kan een SterrenStrand abonnement aangevraagd worden. Wil jij het hele jaar komen spelen, kliederen en klauteren?

Download dan hier het aanmeldformulier.

Geef het ingevulde formulier af bij de receptie of mail het naar info@terspegelt.nl.

Zwemplas gezinsabonnement 2018

Kom het hele seizoen van 23 maart t/m 28 oktober 2018 buiten zwemmen en spelen! Koop dan nu een Zwemplas gezinsabonnement.  

Gezinstarief (t/m 4 personen): € 59,50
Persoonlijk abonnement: € 26,00

Parkeren is gratis!

Let op: dit abonnement is exclusief SterrenStrand

SterrenStrand gezinsabonnement 2018

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand gezinsabonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand gezinsabonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand in de bovenaan vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de buiten zwemplas en de buiten speeltuinen.

Gezinstarief (t/m 4 personen): € 75,00
Extra persoon: € 28,50 p.p.
Parkeren is gratis!

Abonnementsvoorwaarden

• Tijdens de hoogseizoen periodes (meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, juli en augustus) kan men als abonnementhouder geen gebruik maken van SterrenStrand, maar wel van onze zwemplassen en speeltuinen buiten.
• Jeugd tussen de 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband toegang verkrijgen tot ons Recreatiepark en dus ook tot het zwembad en SterrenStrand. Als gevolg hiervan kunnen wij geen abonnement afsluiten voor jeugd in deze leeftijdscategorie.

Extra's

Met je SterrenStrand abonnement kun je naast lekker zwemmen en spelen in SterrenStrand en in de ZwemPlas, ook de PumpTrack en het SportPlein uitproberen.


Speciaal voor abonnementhouders hebben we een bomvolle evenementenkalender met diverse activiteiten zoals Tokkelen en Klimmen, klussen in de WerkPlaats, het spectaculaire BandRaften en bezoek gratis het zwoele ZomerFeest!

Evenementenkalender

Met je SterrenStrand abonnement kun je naast lekker zwemmen en spelen in SterrenStrand en in de ZwemPlas, ook de PumpTrack en het SportPlein uitproberen. 
 
Daarnaast hebben we een evenementenkalender speciaal voor abonnementhouders. Met diverse activiteiten zoals Tokkelen, klussen in de WerkPlaats en het spectaculaire BandRaften. Ook mag je gratis het zwoele ZomerFeest bezoeken. Bekijk hieronder alle activiteiten.

Zomerfeest

Lees meer

Tokkelen

Lees meer

Bandraften

Lees meer

Klussen in de WerkPlaats

Lees meer