Het hele seizoen zwemmen

Met je abonnementspas kun je gebruik maken van SterrenStrand en het overdekte zwembad van 3 april t/m 25 oktober 2020, met uitzondering van:

  • 10 april t/m 13 april
  • 18 april t/m 8 mei 
  • 21 mei t/m 24 mei
  • 30 mei t/m 1 juni
  • 11 juli t/m 23 augustus 

*Deze periodes kunnen tussentijds gewijzigd worden afhankelijk van de drukte op het park. Kijk op de site voor actuele periodes.

Openingstijden
SterrenStrand is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur.

Abonnement aanvragen

Wil jij het hele jaar komen spelen, kliederen en klauteren?

Binnenkort vind je hier meer informatie over wanneer je het abonnement weer kan afsluiten.

SterrenStrand abonnement 2020

Zo vaak komen zwemmen en spelen als je maar wilt? Met een SterrenStrand abonnement geniet je van vele extra's met altijd mooi weer! Met een SterrenStrand abonnement heb je onbeperkt toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad in de bovenaan vermelde periodes, daarnaast heb je het hele seizoen onbeperkt toegang tot de buiten zwemplas en de buiten speeltuinen.

Tarief: € 24,50 per persoon

Parkeren is gratis!

Abonnementsvoorwaarden

  • Het is alleen mogelijk om een abonnement af te sluiten voor een kind in combinatie met minimaal 1 volwassene.
  • Jeugd tussen de 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband toegang verkrijgen tot ons Recreatiepark en dus ook tot het zwembad en SterrenStrand. Als gevolg hiervan kunnen wij geen abonnement afsluiten voor jeugd in deze leeftijdscategorie.
  • Tijdens de hoogseizoen periodes (Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, juli en augustus) kan men als abonnementhouder geen gebruik maken van SterrenStrand en het zwembad, maar wel van onze zwemplassen en de speeltuinen buiten.

Bekijk hier alle abonnementsvoorwaarden.

Extra's

Met je SterrenStrand abonnement kun je naast lekker zwemmen en spelen in SterrenStrand, in het zwembad en in de zwemplas, ook de PumpTrack en het SportPlein uitproberen.

Buiten schoolvakanties en feestdagen kan je als abonnementhouder kosteloos deelnemen aan alle recreatie-activiteiten zoals klimmen, tokkelen en blobben. Download de TerSpegelt app (App Store + Google Play) voor het actuele programma en meer informatie over de activiteiten.