Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Kamperen met baby

Zou je graag willen kamperen met een baby? Recreatiepark TerSpegelt biedt je vele mogelijkheden. Een vakantie bij TerSpegelt staat voor een vakantie met het hele gezin! Of dit nu kamperen met een baby of loungen met een tiener is, het maakt niet uit. Bij TerSpegelt kun je genieten van een zorgeloze kampeervakantie met baby.

Voor gezinnen met baby’s en jonge kinderen hebben wij een aantal speciale kindervelden en verschillende unieke huuraccommodaties. Ook beschikken de sanitair gebouwen op de camping over speciale aankleedtafels en badjes voor baby’s. Een echte aanrader voor kamperen met een baby is ons Zwembad. Hier spetter je samen met je baby in Bloos’ Bad.

Maar ook ons recreatieteam heeft van alles in petto voor baby’s. Zo beleef je Waterpret in het zwembad of ga je op avontuur in de KinderBoerderij. Recreatiepark TerSpegelt is ideaal om te kamperen met een baby!

Zoek en boek

Waarom TerSpegelt?

 • Kindvriendelijke huuraccommodaties
 • Speciale kindervelden
 • Dobber met je baby in ons nieuwe Bloos’ Bad
 • Sanitair voor gezinnen met een baby
 • Ideaal om te kamperen met een baby!

Kampeerplaatsen voor gezinnen met een baby

Op TerSpegelt kun je zonder zorgen kamperen met een baby. Wij beschikken over speciale kindervelden. Deze kindervelden zijn gelegen in de buurt van een sanitair gebouw.

Onze sanitair gebouwen zijn aangepast voor gezinnen die kamperen met een baby. Zo hebben wij speciale omkleedruimtes voor baby’s met daarin een omkleedtafel en een badje. Zo kun je in alle rust de baby verzorgen.

Bekijk alle kampeerplaatsen

Glamping kamperen met een baby

Verlang je toch naar iets meer luxe en comfort, maar wil je samen met je baby wel de buitenervaring van kamperen beleven? Dan ben je bij TerSpegelt aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot aantal unieke lodges die geschikt zijn voor gezinnen die komen kamperen met baby’s of jonge kinderen.

Zo staan onze nieuwe FunLodges op een gezellig veldje, dicht bij alle faciliteiten. De FunLodges zijn ruim ingericht, modern en kleurrijk aangekleed. Hier is op de ouderslaapkamer ruimte om een babybedje te plaatsen.

Ook onze LoungeLodge is een erg geschikte accommodatie voor gezinnen die willen kamperen met een baby. De lodges liggen op een rustig veldje dicht bij de speeltuin.

Bekijk alle huuraccommodaties
prijs vanaf: -
€36
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Camperauto basisveld

Basis Kampeerplaats Kinderveld

 • Perfect voor kleine kinderen
 • Speeltoestel op het veld
 • Extra voordelig
prijs vanaf: -
€43
Prijs op basis van 2 personen, inclusief reserveringskosten (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
Kampeerveld kinderplaats spelen LR

Comfort Kampeerplaats Kinderveld

 • Speeltoestel op het veld
 • Perfect voor kleine kinderen
 • Ruime kampeerplaatsen
prijs vanaf: -
€229
Prijs op basis van 2 personen, inclusief schoonmaak- en reserveringskosten en bedlinnen (verplichte kosten) en 6,5% toeristenbelasting.
Niet meer beschikbaar in deze periode -
TerSpegelt FunLodge

FunLodge

 • Sport- en spelvoorzieningen in lodge
 • Speeltoestel op het veld
 • Badkamer met regendouche
 • Geschikt voor 6 personen

Activiteiten voor baby's

Op TerSpegelt hebben wij een prachtig Overdekt zwembad met waterattracties. Ideaal dus wanneer je komt kamperen met een baby. Zo kunnen ouders die komen kamperen met baby’s lekker spetteren en spelen in Bloos’ Bad. Op zoek naar iets meer avontuur? Neem dan een kijkje bij onze Kinderboerderij. Er is genoeg te doen op TerSpegelt, ook wanneer je wil kamperen met baby’s!