Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Jaarplaatsen

Een gedeelte van het park is gereserveerd voor jaarplaatsen. Bij deze jaarplaatsen heb je de mogelijkheid om het hele seizoen gebruik te maken van de faciliteiten en activiteiten die TerSpegelt te bieden heeft.

Een dagje SterrenStrand, meedoen aan de activiteiten, mooie fietstochten maken in de omgeving of gewoon lekker tot rust komen op je eigen stekje. Kijk maar eens rond op de site wat je allemaal kan doen bij TerSpegelt!

Kenmerken jaarplaats

Verblijfsperiode van april t/m oktober

  • Geschikt voor stacaravans op de velden 42 t/m 67
  • Plaats van 100m2
  • Eigen stroomaansluiting via leverancier
  • CAI aansluiting
  • Water aan- en afvoer op de plaats
  • Ligging op het binnenterrein
  • Huisdieren zijn niet toegestaan

Tarieven 2020

Huur van de plaats   € 2825,-
Toeristenbelasting   6,5 % van huur
   
Bijkomende kosten:  
Onderhuur per week hoogseizoen € 217,- 
Onderhuur per week laagseizoen  € 168,-
Onderhuur per nacht hoogseizoen  € 31,-
Onderhuur per nacht laagseizoen  € 24,-
2de gezinspas  € 530,- 
Vriendenpas  € 165,- 
65+ korting  € 135,- 

VOORWAARDEN

Bekijk de RECRON-voorwaarden voor de vaste plaatsen.