Al vele jaren vallen we in de prijzen

En daar zijn we trots op!

TerSpegelt heeft de afgelopen jaren weer vele mooie prijzen in ontvangst mogen nemen. Daarover lees je meer op deze pagina. 

ANWB_Logo_2023.png

ANWB Erkende Top Camping 2023

Campingclassificatie voor 2023: 5 Sterren!
 

De Nederlandse ANWB hebben Recreatiepark TerSpegelt in hun gezamenlijke campingclassificatie voor 2023 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoort TerSpegelt tot de selecte groep van absolute topcampings in Europa en is het park uitgeroepen tot Erkende 5-sterren Camping 2023. Een resultaat waar wij erg trots op zijn!

SBB Leerbedrijf van het Jaar 2018!

Tijdens de Dag van het mbo op 19 november 2018 is Recreatiepark TerSpegelt uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf van Nederland in de sector Recreatie. Daarnaast behoort TerSpegelt tot de top 3 van Beste Leerbedrijven binnen alle sectoren. De Dag van het mbo en de verkiezing tot beste leerbedrijf is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van OCW, de MBO Raad en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Bij Recreatiepark TerSpegelt zijn jaarlijks ruim 30 opleidingsplekken beschikbaar, daarnaast werken op het park zo’n 250 (vakantie)medewerkers gedurende het kampeerseizoen. Meer over stage lopen en werken bij Recreatiepark TerSpegelt is te vinden op werkenbijterspegelt.nl.

sbb-beeldmerk.png
BGA_VIGNET_RUNNERUP.jpg

Brabantse Gastvrijheid Award 2018

Tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Regian of Gastronomy’ draagt is 3 december 2018 de eerste Brabantse Gastvrijheid Award 2018 uitgereikt.

We zijn beloond met de Runner-up award! Het aantal stemmen en ook de beoordeling van Recreatiepark Terspegelt lagen dicht in de buurt van de winnaar. Daarom werd deze Runner-Up award uitgereikt.

Hiermee zijn we een van de meest gastvrije locaties in Brabant en daar zijn we ontzettend trots op!

Winnaar Leerbedrijf van het Jaar 2018

TerSpegelt is 'Leerbedrijf van het jaar 2018' in de recreatiesector. Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector. Ook in het jaar 2016 zijn we verkozen tot ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ in de recreatiesector!

Wat zijn wij trots op deze award. We willen iedereen enorm bedanken voor de stemmen. Zonder jullie was dit niet gelukt!

Logo Leerbedrijf Recreatie 2018 vdef_paars contouren.jpg
Mailing - Aankondiging deelname - 8-TerSpegelt.png

TerSpegelt is een Holland Topcamping

Recreatiepark TerSpegelt is, samen met zeven andere 5-sterren campings, een samenwerking aangegaan met Holland Topcampings. Met deze samenwerking promoten de aangesloten campings elkaar en wordt een fantastische vakantie gegarandeerd!

Zoover Orange Award 2017

Wij hebben een Zoover Orange Award binnengesleept in de categorie grote camping!

 Met een gemiddelde van een 8,9 uit meer dan 900 reviews zijn we apentrots.

Bedankt voor alle reviews en reacties, we waarderen dit mooie compliment van onze gasten! 

Orange_camping.png
camping-van-het-jaar-2017-verkiezing witte rand groter.png

Mooiste camping van héél Europa!

Ieder jaar organiseert de ANWB tijdens het ANWB Campinggala de 'Camping van het jaar' verkiezingen. Vanaf 2005 werden de verkiezingen georganiseerd voor diverse categorieën, zoals de camping met de mooiste huuraccommodaties, de mooiste charme camping en dus ook de mooiste camping voor gezinnen met tieners.

Recreatiepark TerSpegelt is door de ANWB uitgeroepen tot 'Mooiste camping voor gezinnen met tieners 2015'. We mogen ons nu officieel de beste tienercamping van Europa noemen! Iets waar we ontzettend trots op zijn.

In 2017 waren we weer genomineerd voor Camping van het Jaar. Dit jaar in de categorie camping met de mooiste huuraccommodaties. Met onze super-de-luxe WaterLodges zijn we hiervoor genomineerd. Uiteindelijk zijn we helaas niet Camping van het Jaar 2017 geworden, maar zijn we wel bij de laatste tien geëindigd. Daar mogen we dan ook erg trots op zijn!

Vakantiebeurs

Dinsdag 12 januari 2016 hebben wij de Vakantiebeurs Award voor meest innoverende bedrijf in de categorie Kampeer & Camping in ontvangst mogen nemen. 

Ieder jaar worden tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de Vakantiebeurs Awards uitgereikt in 6 verschillende categorieën. Met de nieuwe WaterLodges waren wij genomineerd in de categorie Kampeer & Camping. In deze categorie namen we het op tegen 2 andere bedrijven. Aan de hand van een vakjury en de stemmen van het publiek werden de winnaars bepaald. Tijdens de Vakantiebeurs vakdag op dinsdagavond 12 januari zijn de awards uitgereikt. Wij hebben de prijs in ontvangst mogen nemen, yes!

Afbeelding1.png