TerSpegelt is een Holland Topcamping

Al vele jaren vallen we in de prijzen

En daar zijn we trots op!

TerSpegelt heeft de afgelopen jaren weer vele mooie prijzen in ontvangst mogen nemen. Daarover lees je meer op deze pagina. 

Genomineerd voor Leerbedrijf van het jaar 2018!

TerSpegelt is 'Leerbedrijf van het jaar 2018' in de recreatiesector. Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector.

Wat zijn wij trots op deze award. We willen iedereen enorm bedanken voor de stemmen. Zonder jullie was dit niet gelukt!

Camping van het Jaar in 2017

In 2017 waren we weer genomineerd voor Camping van het Jaar. Dit jaar in de categorie camping met de mooiste huuraccommodaties. Met onze super-de-luxe WaterLodges zijn we hiervoor genomineerd. Echt alles is aanwezig in deze twee verdiepingen tellende lodges. Een comfortabele zithoek, speelruimte voor de kinderen, een eigen badkamer (douche en toilet) en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser. Op het houten privé terras is er behalve een picknicktafel ook nog een loungebank om lekker te chillen. Lekker luieren in je hangnet boven het water met uitzicht over de recreatieplas en wakker worden in een echt hemelbed, dat is kamperen....maar dan net even anders!

Uiteindelijk zijn we helaas niet Camping van het Jaar 2017 geworden, maar zijn we wel bij de laatste tien geëindigd. Daar mogen we dan ook erg trots op zijn!

ANWB Erkende Top Camping 2018

Campingclassificatie voor 2018: 5 Sterren!
 

De Duitse ADAC en de Nederlandse ANWB hebben Recreatiepark TerSpegelt in hun gezamenlijke campingclassificatie voor 2018 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoort TerSpegelt tot de selecte groep van absolute topcampings in Europa en is het park uitgeroepen tot Erkende 5-sterren Camping 2018. Een resultaat waar wij erg trots op zijn!

TerSpegelt is een Holland Topcamping

Recreatiepark TerSpegelt is, samen met zeven andere 5-sterren campings, een samenwerking aangegaan met Holland Topcampings. Met deze samenwerking promoten de aangesloten campings elkaar en wordt een fantastische vakantie gegarandeerd!

Zoover Orange Award 2017

Wij hebben een Zoover Orange Award binnengesleept in de categorie grote camping!

 Met een gemiddelde van een 8,9 uit meer dan 900 reviews zijn we apentrots.

Bedankt voor alle reviews en reacties, we waarderen dit mooie compliment van onze gasten! 

Dinsdag 12 januari 2016 hebben wij de Vakantiebeurs Award voor meest innoverende bedrijf in de categorie Kampeer & Camping in ontvangst mogen nemen. 

Ieder jaar worden tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht de Vakantiebeurs Awards uitgereikt in 6 verschillende categorieën. Met de nieuwe WaterLodges waren wij genomineerd in de categorie Kampeer & Camping. In deze categorie namen we het op tegen 2 andere bedrijven. Aan de hand van een vakjury en de stemmen van het publiek werden de winnaars bepaald. Tijdens de Vakantiebeurs vakdag op dinsdagavond 12 januari zijn de awards uitgereikt. Wij hebben de prijs in ontvangst mogen nemen, yes!

Winnaar Leerbedrijf van het Jaar 2016

TerSpegelt is uitgeroepen tot 'Beste Leerbedrijf van het jaar 2016' in de recreatiesector.
Elk jaar wordt de verkiezing voor ‘Beste Leerbedrijf van het Jaar’ georganiseerd in de recreatiesector. De verkiezing vormt dé erkenning voor praktijkleren in de recreatiesector. Door de jury en het publiek werd de winnaar bepaald. Tijdens de Recreatietoppers op 16 februari 2016 is TerSpegelt tot winnaar verkozen. Hier zijn we uiteraard erg trots op! 

Mooiste camping van héél Europa!

Ieder jaar organiseert de ANWB tijdens het ANWB Campinggala de 'Camping van het jaar' verkiezingen. 
Vanaf 2005 werden de verkiezingen georganiseerd voor diverse categorieën, zoals de camping met de mooiste huuraccommodaties, de mooiste charme camping en dus ook de mooiste camping voor gezinnen met tieners.
Recreatiepark TerSpegelt is door de ANWB uitgeroepen tot 'Mooiste camping voor gezinnen met tieners 2015'. We mogen ons nu officieel de beste tienercamping van Europa noemen! Iets waar we ontzettend trots op zijn.