Recreatieprogramma

Het recreatieteam heeft weer een divers en gaaf programma samengesteld. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud! 
Bij zijn is meemaken! Tot dan.

2016 Blob vanuit gras LR.jpg

Activiteiten voor jong en oud!

Ieder seizoen worden er leuke, stoere en gezellige activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdscategorieën. Dat zal ook in 2022 het geval zijn! Ga jij voor een spannende Dropping, LekkerZwieren boven het water op onze dubbele Tokkelbaan, gave sport-spel activiteiten op het SportPlein of toch LekkerDansen in het water tijdens het Discozwemmen? Hieronder vind je diverse activiteiten die komend seizoen worden georganiseerd! Kom jij tijdens de zomervakantie naar TerSpegelt? Mis dan zeker dé grote TerSpegelt Quiz niet! Kom alvast in de stemming en los de TerSpegelt Woordzoeker op.

Benieuwd naar de activiteiten gedurende het gehele seizoen? Download dan onze gloednieuwe app in de App Store of Google Play Store!

Kinderen tot 8 jaar

Het recreatieteam organiseert allerlei activiteiten speciaal bestemd voor kinderen tot 8 jaar. Het is altijd weer een verrassing welke ster van TerSpegelt te zien is in de SterrenShowHut of bij de SterrenPyjamaParty. Het wordt in ieder geval ontzettend gezellig! Daarnaast zijn er speciaal voor de allerkleinste de BloosVoorleesAvonturen. Plof neer op de kussens en luister naar Bloos, die elke keer weer een ander verhaaltje vertelt. Misschien hebben ze jouw hulp ook wel nodig om dit spannende verhaal tot een goed einde te brengen! Er is hier zoveel te doen, dat kiezen lastig wordt. In de zomer is er zelfs iedere avond een gezellige Sterrenparade en Sterrendisco!

TerSpegelt_SterrenPyjamaParty2_HR.jpg
TerSpegelt_schuimparty_LR (7).jpg

Kinderen van 8 tot 12 jaar

BandRaften op de recreatieplas of sjeezen over de PumpTrack. Ben jij een kei in werpen? Dan is het nieuwe frisbeespel Kanjam echt iets voor jou!

Wil je liever helemaal uit je dak gaan? Dat kan ook, in onze 8+Disco. Géén kinderachtige liedjes of dansjes, maar gewoon LekkerFeesten! Ontdek onze gave Neonparty’s, Silentdisco’s en Pleinfestijnen. In de zomer worden er zelfs spetterende Schuimparty’s georganiseerd. Of het nu ochtend, middag of avond is, je hoeft je op Recreatiepark TerSpegelt zeker niet te vervelen!

Tieners 12 t/m 16 jaar

Dit seizoen hebben we weer een super leuk en gevarieerd recreatieprogramma. Klets gezellig met (nieuwe) vrienden en vriendinnen bij Love2Lounge, ervaar een spannende Dropping of doe mee aan sportieve activiteiten op het SportPlein zoals Knotsbal. Een familievakantie met tieners kan een spannende uitdaging zijn, eentje die wij graag aangaan. Ons recreatieteam helpt de tieners om hun vakantiebestemming zelfstandig te ontdekken. Gericht op sportiviteit, plezier en chillen in onze HangOut! Zien wij jou deze vakantie bij Recreatiepark TerSpegelt?

lovetolounge (2).jpg
TerSpegelt - Zumba - LR (2).jpg

Volwassenen

Ben jij sportief en heb je wel een beetje uithoudingsvermogen? Doe dan mee met de BootCamp of de Zumba. Of daag elkaar uit met een potje tennis of voetbal! Er worden  verschillende activiteiten georganiseerd op het SportPlein of het SportVeld. Ook leuk voor jong en oud: De Grote TerSpegelt Quiz, De RoofvogelShow en onze Pleinfestijnen!

Volwassenen 55+

Houd je van de natuur? En heb jij de Brabantse Kempen nog niet ontdekt? Wandelen of fietsen is hier zeker de moeite waard.

Blijf je liever lekker op het park dicht bij je huuraccommodatie of kampeerplaats? Ook dat is geen probleem bij ons! Ga een balletje slaan op de tennisbaan of speel een potje jeu de boules tegen de buurman.

JeuDeBoules senioren.jpg