Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Recreatieprogramma

Het recreatieteam heeft weer een divers en gaaf programma samengesteld. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud! 
Bij zijn is meemaken! Tot dan.

Activiteiten voor jong en oud!

In alle leeftijdscategorieën worden er leuke, stoere en gezellige activiteiten georganiseerd.

 Voor het hele gezin zoals de OutdoorCinema
De bekende Sprookjestocht en het Zomerfeest
✓ 
En natuurlijk niet te vergeten de Droppingen

Download de app in de Google Play Store  of in de Appstore om helemaal up-to-date te zijn van het recreatieprogramma per dag! Laat die vakantievoorpret maar beginnen... 

Kinderen tot 8 jaar

Het recreatieteam organiseert allerlei activiteiten speciaal bestemd voor kinderen tot 8 jaar. Het is altijd weer een verrassing welke ster van TerSpegelt te zien is in de SterrenShowHut, bij de SterrenPyjamaParty of bij één van onze VerhalenBussen. Het wordt in ieder geval ontzettend gezellig! Daarnaast is er speciaal voor de allerkleinste het PoppenKasteel. Plof neer op de kussens en luister naar Bloos, die elke keer weer een ander verhaaltje heeft. Misschien hebben ze jouw hulp ook nodig! Er is hier zoveel te doen, dat wordt lastig kiezen!

Kinderen van 8 tot 12 jaar

Lekker roetsjen van de dubbele TokkelBaan of SkimBoarden op de zwemplas...

Er kan volop geklust worden in de WerkPlaats. En ben je goed met pijl en boog? Dan is Archerytag echt iets voor jou!

Of wil je misschien helemaal los gaan? Dat kan ook, in de 8+Disco. Géén kinderachtige liedjes of dansjes, maar gewoon LekkerFeesten! Of het nu ochtend, middag of avond is, je hoeft je zeker niet te vervelen!

Tieners

Dit seizoen hebben we een vernieuwd tienerprogramma, super leuk en gevarieerd. Samen met ons tienerteam gaan jullie de hele zomer op pad. Nieuwe thema feestjes in het Apres Ski Café, gave sport-spel activiteiten op het SportPlein en nog veel meer! Een familievakantie met tieners kan een spannende uitdaging zijn, eentje die wij graag aangaan! Tieners hebben hun eigen ideeën over hoe ze hun vakantie zouden willen doorbrengen, wij geven de tieners de ruimte en de vrijheid die je zelf ook graag zou willen. Ons tienerteam helpt de  tieners om hun vakantiebestemming zelfstandig te ontdekken gericht op sportiviteit en veel plezier maar natuurlijk is er ook nog steeds de HangOut om even te Chillen! Zien wij jou deze vakantie?

Volwassenen 18+

Ben jij sportief en heb je wel een beetje uithoudingsvermogen? Doe dan mee met de BootCamp of de MountainbikeTocht. Er worden  verschillende activiteiten georganiseerd op het SportPlein of het SportVeld. Wil je iets minder actie? Dat kan, neem het dan op tegen anderen tijdens een Dart- of PokerToernooi of kom met het hele gezin naar de OutdoorCinemaOok kun je deelnemen aan het BandRaften, echt iets wat je gedaan moet hebben tijdens een vakantie op TerSpegelt!

Volwassenen 55+

Om je dag helemaal fit te beginnen, kan er iedere ochtend heerlijk gezwommen worden zónder spelende kinderen in het zwembad of doe gezellig 3 keer in de week mee met onze AquaGym.

Houd je van de natuur? Zo heb jij de Brabantse Kempen nog nooit gezien... Wandelen of fietsen is hier zeker de moeite waard.

Lekker een balletje slaan op de tennisbaan of meedoen aan een dart toernooi? Alles is mogelijk hier op TerSpegelt.