TerSpegelt is een Holland Topcamping

Recreatieprogramma

Het recreatieteam heeft weer een divers en gaaf programma samengesteld. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud! 

Activiteiten voor jong en oud!

In alle leeftijdscategorieën worden er leuke, stoere en gezellige activiteiten georganiseerd.

 Voor het hele gezin zoals de OutdoorCinema
De bekende Sprookjestocht en het Zomerfeest

Lees hieronder de highlights per leeftijdscategorie of bekijk het programma per dag

Kinderen tot 8 jaar

Het recreatieteam organiseert allerlei activiteiten speciaal bestemd voor kinderen tot 8 jaar. Het is weer een verrassing welke ster van TerSpegelt te zien is in de SterrenShowHut. Één tip, het wordt ontzettend gezellig! Daarnaast is er speciaal voor de allerkleinste het PoppenKasteel. Plof neer op de kussens en luister naar Bloos, die elke dag weer een ander verhaaltje heeft. Misschien hebben ze jouw hulp ook nodig! Er is hier zoveel te doen, dat wordt lastig kiezen!

Kinderen van 8 tot 12 jaar

Lekker roetsjen van de dubbele TokkelBaan of skimboarden op de zwemlas... En er kan ook volop geklust worden in de WerkPlaats. Leuk toch! Of misschien helemaal los gaan? Dat kan in de 8+Disco. Géén kinderachtige liedjes of dansjes, maar gewoon LekkerFeesten! Of het nu ochtend, middag of avond is, je hoeft je zeker niet te vervelen! 

Tieners

Voel de spanning in je buik tijdens het Blobben en kom daarna heerlijk relaxen bij de OutdoorCinema. Ook hebben we hele gave themafeesten, met elke keer weer een ander gaaf thema! Kom jij het best verkleed? Voor de sportieve tieners worden er leuke activiteiten en toernooien georganiseerd op het super-gave SportPlein. Wie weet zit jouw favoriete sport er ook tussen! Speciaal voor de tieners is er de HangOut met de leukste en relaxte activiteiten. Dat wordt pas een chill vakantie!

Volwassenen 18+

Ben jij sportief en heb je veel uithoudingsvermogen? Doe dan mee met de gave BootCamp of MountainbikeTocht. Ook worden er vele activiteiten en toernooien georganiseerd op het SportPlein. Toch iets minder actie? Neem het dan op tegen anderen tijdens een Dart- of PokerAvond. Ook kun je deelnemen aan het BandRaften, echt iets wat je gedaan moet hebben tijdens een vakantie op TerSpegelt! Kom ook naar de activiteiten voor het hele gezin zoals de OutdoorCinema.

Volwassenen 55+

Om je dag helemaal fit te beginnen, kan er in de ochtend heerlijk gezwommen worden zónder spelende kinderen in het zwembad. Houd je van de natuur? Geef je dan eens op voor een FietsTocht. Zo heb jij de Brabantse Kempen nog nooit gezien...

Bingo! Er vinden regelmatig KienAvonden plaats in La Cantina. Centraal gelegen op het recreatiepark, is er een Jeu de Boules baan. Doe mee met het Recreatieteam of speel zelf een potje Jeu de Boules