TerSpegelt is een Holland Topcamping

Wil je een kampeer(vakantie) boeken? Dat kan online! Hier vind je de actuele beschikbaarheid. 
Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Recreatieprogramma

Het recreatieteam heeft weer een divers en gaaf programma samengesteld. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud! 
Bij zijn is meemaken! Tot dan.

Activiteiten voor jong en oud!

In alle leeftijdscategorieën worden er leuke, stoere en gezellige activiteiten georganiseerd.

FamilyFunshow voor het hele gezin
Sterrenparade met aansluitend Sterrendisco
Nieuw: frisbeespel KanJam

Voor de zomer van 2020 organiseren wij activiteiten waarbij we rekening moeten houden met de dan geldende coronamaatregelen. Houd de app in de gaten voor het actuele programma, hier worden regelmatig activiteiten aan toegevoegd. Download de app in de Google Play Store  of in de Appstore.

Kinderen tot 8 jaar

Het recreatieteam organiseert allerlei activiteiten speciaal bestemd voor kinderen tot 8 jaar. Het is altijd weer een verrassing welke ster van TerSpegelt te zien is in de SterrenShowHut, bij de SterrenPyjamaParty of bij één van onze VerhalenBussen. Het wordt in ieder geval ontzettend gezellig! Daarnaast is er speciaal voor de allerkleinste het PoppenKasteel. Plof neer op de kussens en luister naar Bloos, die elke keer weer een ander verhaaltje heeft. Misschien hebben ze jouw hulp ook nodig. In de zomer zelfs iedere avond Sterrenparade en Sterrendisco! Er is hier zoveel te doen, dat wordt lastig kiezen.

Kinderen van 8 tot 12 jaar

SkimBoarden op de zwemplas of volop klussen in de WerkPlaats. Wil jij de vlag veroveren van de tegenstander? Dan is outdoorspel Capture  the Flag echt iets voor jou!

Of wil je misschien helemaal los gaan? Dat kan ook, in de 8+Disco. Géén kinderachtige liedjes of dansjes, maar gewoon LekkerFeesten! Of het nu ochtend, middag of avond is, je hoeft je zeker niet te vervelen!

Tieners

Dit seizoen hebben we een vernieuwd tienerprogramma, super leuk en gevarieerd. Samen met ons tienerteam gaan jullie de hele zomer op pad. Love2Lounge, gave sport-spel activiteiten op het SportPlein zoals kwallenballen en nog veel meer! Een familievakantie met tieners kan een spannende uitdaging zijn, eentje die wij graag aangaan! Tieners hebben hun eigen ideeën over hoe ze hun vakantie zouden willen doorbrengen, wij geven de tieners de ruimte en de vrijheid die je zelf ook graag zou willen. Ons tienerteam helpt de  tieners om hun vakantiebestemming zelfstandig te ontdekken gericht op sportiviteit en veel plezier maar natuurlijk is er ook nog steeds de HangOut om even te Chillen! Zien wij jou deze vakantie?

Volwassenen 18+

Ben jij sportief en heb je wel een beetje uithoudingsvermogen? Doe dan mee met de BootCamp of de Zumba. Er worden  verschillende activiteiten georganiseerd op het SportPlein of het SportVeld. Zoals ook het nieuwe frisbeespel KanJam. Wil je iets minder actie? Dat kan, neem het dan op tegen anderen tijdens een Darttoernooi. 

Volwassenen 55+

Houd je van de natuur? En heb jij de Brabantse Kempen nog nooit gezien? Wandelen of fietsen is hier zeker de moeite waard.

Lekker een balletje slaan op de tennisbaan of darten in La Cantina? Alles is mogelijk hier op TerSpegelt.