Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Kabouterfeest

Kabouterfeest: 5-8 jaar € 6,00 per kind

Voor de kleintjes is er het spannende kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht. De spulletjes voor het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie.

Inclusief

- Een wandeling over het kabouterpad waarbij er opdrachten gedaan kunnen worden die verschillen per seizoen
- Iets lekkers voor alle deelnemers
- Een leuk cadeautje voor de Jarige Jop
- Gratis voor de begeleiders

Reserveren

Kabouterfeestjes kunnen het gehele jaar door dagelijks gereserveerd worden.

Telefonisch reserveren is mogelijk via 0497-512016 of stuur een e-mail naar info@terspegelt.nl