Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Werken op een camping Nederland

Wil jij werken op een van de leukste campings van Nederland? Kom dan werken in het super gezellige TerSpegelt team! Recreatiepark TerSpegelt beschikt over vele faciliteiten en activiteiten. Hier zijn natuurlijk medewerkers voor nodig, dus hier kom jij om de hoek kijken. Bij TerSpegelt kan je geld verdienen terwijl je werkt in een fijne vakantiesfeer, er zijn namelijk veel vrolijke mensen in de vakantiechill-modus. Lijkt werken op een camping jou wel wat? Solliciteer dan snel.

Solliciteer hier

De afdelingen van TerSpegelt

Er zijn veel verschillende afdelingen wanneer je werkt op een camping. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende horecagelegenheden waar medewerkers voor nodig zijn. Ben je niet vies van hard werken? Friet en snacks bakken in een fijne vakantiesfeer, wie wil dat nou niet! Bij onze snackbar, LekkerSnacken, werk je deels zelfstandig, maar veelal in een gezellig team. Werken op een camping met leuke collega’s én het bepalen van je eigen rooster? Grijp je kans en solliciteer!

Check hier de vacature

Andere banen bij TerSpegelt

Wil jij wél werken op een camping in Nederland, maar is horeca niet zo jouw ding? Dan heeft Recreatiepark TerSpegelt nog genoeg andere opties om uit te kiezen! Denk bijvoorbeeld aan een bijbaan als maaltijdbezorger. Op een elektrische fiets ga je pizza’s, friet en andere lekkere dingen bezorgen op ons park. Dit is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je gezondheid! Wil jij liever als gastheer het park beheren en het aanspreekpunt zijn voor onze gasten tijdens avond- en nachturen? Ook dan zoeken wij jou! Als medewerker nachtbeheer ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de orde van gasten binnen TerSpegelt. Je zorgt ervoor dat alle gasten op een veilige manier kunnen genieten van LekkerVakantie.

Bekijk alle vacatures

Waarom kiezen voor TerSpegelt?

✓ Bepaal zelf je uren
✓ Werken in een chille vakantiesfeer
✓ Super gevarieerd werk in een gezellig team
✓ Legendarische teamactiviteiten
✓ Werken bij één van de Top Campings in Nederland

Zien we je snel?

Wil jij werken op een camping in Nederland? Ben jij geschikt voor een baan in de horeca, techniek, groen, receptie of recreatie? En ben jij benieuwd naar onze legendarische teamuitjes? Neem dan snel contact op en solliciteer op een van onze vaste banen óf bijbanen. Wij zien je graag verschijnen!

Neem een kijkje