Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Stageplekken in de horeca

Ben jij op zoek naar een stageplek in de horeca? Wil jij onze gasten een onvergetelijke tijd bezorgen en vind jij het leuk om mensen in de watten te leggen? Als stagiair horeca zorg jij ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje of heerlijk etentje in onze verschillende horecalocaties. Er zijn namelijk stageplekken genoeg in de horeca van TerSpegelt! Kom jij ons gezellige team versterken?

Solliciteer hier

Andere stages bij TerSpegelt

Ben jij niet op zoek naar een stageplek in de horeca en studeer jij iets heel anders? Wij hebben nog veel meer verschillende te gekke stages waar je voor kunt solliciteren! Studeer jij voor hovenier? Dan is een stage bij de groenvoorziening iets voor jou! Ontwikkel jezelf op het gebied van groen en maak deel uit van ons gezellige team vol handymans. Je werkt tijdens je stage heerlijk buiten en krijgt te maken met super veel verschillende werkzaamheden.

Bekijk onze website

Bijbanen in de horeca

Is een stageplek in de horeca niet wat jij zoekt maar sta je wel open voor een bijbaan in de horeca? Dan hebben wij misschien wel een bijbaan die bij jou past! Word medewerker bij LekkerSnacken, de snackbar van TerSpegelt. Hier bak je friet en snacks in een fijne vakantiesfeer. Dit is niet het standaard horeca-bijbaantje wat je vindt bij de snackbar op de hoek. TerSpegelt biedt jou veel meer! Is werken bij een snackbar niets voor jou, solliciteer dan voor medewerker bij LekkerMakkelijk. Hier bereid jij de lekkerste pizza’s en maak je heerlijke softijsjes voor onze gasten.

Check onze vacatures

Voordelen van stagelopen bij TerSpegelt

Een plek om te leren, jezelf te ontwikkelen en om door te groeien
Een stagevergoeding
Erkend leerbedrijf
Werken voor één van de Top Campings in Nederland
Gezellige teamuitjes en legendarische feesten

Waarom TerSpegelt?

Een stageplek in de horeca, bij één van de Top Campings in Nederland inclusief verschillende feestjes, een stagevergoeding én werken in een super gezellig team, wie wil dat nou niet? Solliciteer en wie weet zien we jou binnenkort wel rondlopen op ons park!

Werken bij TerSpegelt