Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Stage lopen bij TerSpegelt

Wist je dat TerSpegelt een erkend leerbedrijf is? Stage lopen bij TerSpegelt is dus ook een optie! TerSpegelt is een plek om te leren, jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast ontvang je ook nog een stagevergoeding. Op verschillende afdelingen zijn wij op zoek naar stagiaires: horeca, techniek & groen, recreatie, marketing & communicatie en receptie. Lijkt een stage bij de front office van een vakantiepark jou helemaal het einde? Solliciteer dan snel!

Solliciteer hier

Stage bij de receptie

Stage lopen bij de front office van een vakantiepark, wat houdt dat nou eigenlijk in? Bij de receptie zorg jij er voor dat alle gasten een topvakantie beleven op ons park. Je taken gedurende de dag zijn het maken van boekingen, het beantwoorden van de telefoon, het helpen van onze gasten aan de balie en het beantwoorden van vragen. Ben jij gastgericht, sociaal en wil jij er 200% voor gaan om elke gast een super vakantie te geven? Solliciteer dan nu voor een stage bij de front office van TerSpegelt!

Klik hier voor de vacatures

Andere afdelingen bij TerSpegelt

TerSpegelt heeft niet alleen stages voor de front office van het vakantiepark, maar ook achter de schermen zijn er stageplaatsen beschikbaar. Ben jij benieuwd naar de wereld van marketing? Misschien is een stage bij de afdeling Marketing & Communicatie wel wat voor jou! Je beheert de social media kanalen, maakt nieuwsbrieven, houdt de website en de TerSpegelt app up-to-date en zorgt dat de gasten alle informatie hierin kunnen vinden. Is binnen zitten niets voor jou? Ben jij liever buiten, houd jij van techniek en ben je niet vies van hard werken? Dan is een stage bij Techniek & Groen iets voor jou! Maak jij binnenkort deel uit van ons gezellig team vol handymans?

Bekijk alle stages hier

Waarom een stage bij TerSpegelt?

  Een stagevergoeding
  Erkend leerbedrijf
✓ Super gevarieerd werk in een gezellig team
✓ Legendarische teamactiviteiten
✓ Werken bij één van de Top Campings in Nederland

Kom eens langs

Ben jij benieuwd hoe het er bij TerSpegelt aan toe gaat? Kom dan eens langs en ervaar hoe het voelt om bij TerSpegelt stage te lopen. Zoek jij een uitdagende stage bij de front office van een vakantiepark? Of heb je liever een stage in de buitenlucht? Bij Recreatiepark TerSpegelt is er voor iedereen wel een passende stage! Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures