Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

 
 

Activiteiten voor jong en oud

Het TerSpegelt recreatieteam organiseert leuke activiteiten voor jong & oud. Kies hierboven een specifieke datum en bekijk wat er op die dag allemaal te doen is bij TerSpegelt. In de zomer is er zelfs elke avond een tieneractiviteit, zoals Love2Lounge of een thema-avond in de disco.

Download de TerSpegelt App 

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten? Download dan de TerSpegelt App in de App Store of Google Play Store