TerSpegelt is een Holland Topcamping

LekkerChillen

LekkerChillen! Hoort bij een vakantie bij Recreatiepark TerSpegelt! Daar zijn we ons in het Bourgondische Brabant heel goed van bewust. Niets lekkerder dan een beetje relaxen, lekker eten met een drankje erbij!

De Keizer eten & drinken

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart (streek)producten met een internationaal tintje, deels bereid in de unieke op houtskool gestookte Josper grilloven. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken met huisgemaakte taart of komt genieten van heerlijke proeverijen. 

La Cantina

Kom naar La Cantina voor een potje darts en biljart. Maar ook om te gamen op de Playstation 3 of om voetbal te kijken op groot scerm. Houd de TerSpegelt app in de gaten voor extra activiteiten, bijvoorbeeld live muziek in het hoogseizoen!

Strandpaviljoen De Wijde Blick

Geniet van een drankje op het terras, een heerlijk ijsje of een gezonde, betaalbare maar vooral lekkere maaltijd. De Wijde Blick heeft een uitgebreide kaart met wisselend weekmenu in de weekenden en tijdens het hoogseizoen (in het laagseizoen is er een aangepaste kaart). De Wijde Blick is een echt familierestaurant; met kindergerechten op het menu, een speeltent en een kinderbioscoop. Op het terras heb je een schitterend uitzicht over de recreatieplassen. Een gedeelte van het terras is overdekt en verwarmd. Maar je kunt je ook lekker opwarmen aan de houtkachel. 

Snacks, frietjes en pizza's

Ook de snackbar "LekkerSnacken" is dagelijks geopend. Een ruim assortiment snacks en lekkers stilt de lekkere trek. 

Bij "LekkerMakkelijk" kun je terecht voor heerlijke versbereide pizza's, Slush Puppies, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen naar tent of caravan, maar het is ook mogelijk om bij De Wijde Blick te eten. 

Wil je je frietjes, snacks of pizza vanuit je tent of caravan online bestellen? Dat kan! Je kan je bestelling vervolgens zelf ophalen of sinds dit seizoen zelfs bij je tent of caravan laten bezorgen. Ideaal toch?