Voor meer informatie over het coronavirus en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

LekkerChillen

LekkerChillen! Hoort bij een vakantie bij Recreatiepark TerSpegelt! Daar zijn we ons in het Bourgondische Brabant heel goed van bewust. Niets lekkerder dan een beetje relaxen, lekker eten met een drankje erbij!

De Keizer eten & drinken

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart (streek)producten met een internationaal tintje, deels bereid in de unieke op houtskool gestookte Josper grilloven. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken met huisgemaakte taart of komt genieten van heerlijke proeverijen. 

La Cantina

Kom naar La Cantina voor een potje darts en biljart. Maar ook om te gamen op de Playstation 3 of om voetbal te kijken op groot scherm. Houd de TerSpegelt app in de gaten voor extra activiteiten, bijvoorbeeld live muziek in het hoogseizoen!

Strandpaviljoen De Wijde Blick

De Wijde Blick is een gezellig restaurant om lekker te eten met de hele familie. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieve plassen. Kortom, als je wil genieten van de zon en gewoon achterover wilt leunen en ontspannen, dan is dit waar je naartoe kan komen. Bij TerSpegelt blijven we vernieuwen, zo krijgt ook ons familierestaurant De Wijde Blick een compleet nieuwe look! De verbouwing is gestart en in 2020 opent de vernieuwde Wijde Blick haar deuren. Ben jij benieuwd hoe dit in zijn gang gaat en hoe het er uit komt zien? Houdt dan onze social media kanalen in de gaten! 

Snacks, frietjes en pizza's

Ook de snackbar "LekkerSnacken" is dagelijks geopend. Een ruim assortiment snacks en lekkers stilt de lekkere trek. 

Bij "LekkerMakkelijk" kun je terecht voor heerlijke versbereide pizza's, Slush Puppies, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen naar tent of caravan, maar het is ook mogelijk om bij De Wijde Blick te eten. 

Wil je je frietjes, snacks of pizza vanuit je tent of caravan online bestellen? Dat kan! Je kan je bestelling vervolgens zelf ophalen of sinds dit seizoen zelfs bij je tent of caravan laten bezorgen. Ideaal toch?