LekkerChillen

LekkerChillen! Hoort bij een vakantie bij Recreatiepark TerSpegelt! Daar zijn we ons in het Bourgondische Brabant heel goed van bewust. Niets lekkerder dan een beetje relaxen, lekker eten met een drankje erbij!

Eten bezorgen of afhalen

Het is mogelijk om friet, snacks, pizza's en gerechten van De Wijde Blick of De Keizer eten & drinken te bestellen en bij je kampeerplaats of accommodatie te laten bezorgen. Bekijk het actuele assortiment, bestel en betaal via etenbijterspegelt.nl.

Wij bezorgen bij je kampeerplaats of accommodatie, gerechten afhalen bij de Wijde Blick, De Keizer eten & drinken, LekkerSnacken of LekkerMakkelijk is ook mogelijk.

TerSpegelt_bezorgers_eten_LR.jpg
2016 De Keizer vanuit binnen HR.jpg

De Keizer eten & drinken

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart staan (seizoens)producten met een internationaal tintje, deels bereid in de unieke op houtskool gestookte Josper grilloven. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer, het zonnige terras of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken met huisgemaakte taart of komt genieten van heerlijke proeverijen. 

Strandpaviljoen De Wijde Blick

Ons Strandpaviljoen De Wijde Blick is een gezellig familierestaurant waar je lekker kan eten met de hele familie. Het terras biedt een fantastisch uitzicht over twee van onze drie recreatieve plassen. Kortom, als je achteroverleunend wilt genieten van de zon, lekker eten en drinken en een mooi uitzicht, dan is dit de place to be! 

Van 18 t/m 30 oktober a.s. wordt er een nieuw concept proefgedraaid bij Strandpaviljoen De Wijde Blick. Een concept gericht op ‘shared dining’. Je kunt starten met het samen stellen van een salade van het buffet, brood met smeersel en/of een heerlijke tomatensoep. Daarna is er de keuze uit verschillende ‘sharing’ schalen, zoals de pasta-, vlees-, vis- en vegaschaal. De kinderen kunnen kiezen uit een versier- of snackschaal. Uiteraard zijn we het dessert niet vergeten. Je kunt zelf nog een overheerlijk softijsje versieren! Ben je benieuwd naar ons nieuwe concept? Kom het zeker eens uitproberen! Laat ons dan achteraf ook vooral weten hoe jullie het ervaren hebben!

Ook voor een lunch of gezellig drankje is De Wijde blick gewoon geopend in deze twee weken. 

TerSpegelt_Uitserveren koffie - WijdeBlick_LR.jpg
TerSpegelt_boot_overzicht_LekkerSnacken_HR.jpg

Snacks, frietjes en pizza's

Wil je frietjes en snacks bestellen? Dat kan bij snackbar "LekkerSnacken". Een ruim assortiment snacks en lekkers stilt de lekkere trek. 

Bij "LekkerMakkelijk" kun je terecht voor heerlijke versbereide pizza's, Slush Puppies, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen naar tent of caravan, maar het is ook mogelijk om bij De Wijde Blick te eten. 

Wil je je frietjes, snacks of pizza vanuit je tent of caravan online bestellen? Dat kan! Je kan je bestelling vervolgens zelf ophalen of zelfs bij je tent of caravan laten bezorgen. Ideaal toch?

La Cantina

Kom naar La Cantina voor een potje darts en biljart of om voetbal te kijken op een groot scherm. Hier worden ook activiteiten zoals Talentenshow, Pleinfestijn en Verhalenbus gehouden. Houd de TerSpegelt app in de gaten voor extra activiteiten.

13 Faciliteiten biljarten.jpg