Momenteel is de PumpTrack gesloten. We verwelkomen jullie graag weer in het seizoen van 2023, welke start op 31 maart. 

Héél veel vaart

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héél veel vaart zelfs! 

Alle leeftijden en niveaus

De PumpTrack is voor alle leeftijden en alle niveaus. Een apart gedeelte van de baan is speciaal voor beginners. Jonge fietsers en steppers mogen de baan betreden onder toezicht van een ouder of begeleider. Ben jij dol op fietsen, steppen en crossen? Kom de PumpTrack dan snel uitproberen!

De PumpTrack is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk voor gasten van TerSpegelt. Maar ook liefhebbers uit de buurt kunnen van de baan gebruik maken. 

pumptrack 2017 HR (5).jpg
Pumptrack-00018.jpg

Toegang

Een dagje PumpTrack kan in gezinsverband. Jeugd tussen 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband een dagkaartje kopen. Je koopt een dagkaartje voor €5,50 bij de receptie waarmee je toegang hebt tot de PumpTrack en overige faciliteiten van het park.

BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), stepjes en bescherming zijn te huur bij de receptie. Het is verplicht om bescherming te dragen op de PumpTrack.