Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Héél veel vaart

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héél veel vaart zelfs! 

Alle leeftijden en niveaus

De PumpTrack is voor alle leeftijden en alle niveaus. Een apart gedeelte van de baan is speciaal voor beginners. Jonge fietsers en steppers mogen de baan betreden onder toezicht van een ouder of begeleider. Ben jij dol op fietsen, steppen en crossen? Kom de PumpTrack dan snel uitproberen!

De PumpTrack is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk voor gasten van TerSpegelt. Maar ook liefhebbers uit de buurt kunnen van de baan gebruik maken. 

Toegang

Een dagje PumpTrack kan in gezinsverband. Jeugd tussen 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband een dagkaartje kopen. Je koopt een dagkaartje bij de receptie waarmee je toegang hebt tot de PumpTrack en overige faciliteiten van het park.

BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), stepjes en bescherming zijn te huur bij de receptie. Het is verplicht om bescherming te dragen op de PumpTrack.

 

Openingstijden

De PumpTrack is weer open vanaf 3 april 2020.

Dagkaartjes 2020

Dagkaartjes kunnen gekocht worden bij de receptie van TerSpegelt. Jeugd tussen 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband een dagkaartje kopen.

Verblijfsgasten van TerSpegelt hebben gratis toegang tot de PumpTrack (exclusief materiaal).