TerSpegelt is een Holland Topcamping

Héél veel vaart

Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PumpTrack. De baan is bedoelt voor BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), ATB en stepjes met luchtbanden. Op de PumpTrack hoef je nauwelijks te trappen of steppen maar maak je snelheid middels een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult aan de grond te drukken maakt de fiets vanzelf vaart. Héél veel vaart zelfs! 

Alle leeftijden en niveaus

De PumpTrack is voor alle leeftijden en alle niveaus. Een apart gedeelte van de baan is speciaal voor beginners. Jonge fietsers en steppers mogen de baan betreden onder toezicht van een ouder of begeleider. Ben jij dol op fietsen, steppen en crossen? Kom de PumpTrack dan snel uitproberen!

De PumpTrack is tijdens de openingsuren vrij toegankelijk voor gasten van TerSpegelt. Maar ook liefhebbers uit de buurt kunnen van de baan gebruik maken. 

Toegang

Een dagje PumpTrack kan in gezinsverband. Jeugd tussen 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband een dagkaartje kopen. Je koopt een dagkaartje bij de receptie waarmee je toegang hebt tot de PumpTrack en overige faciliteiten van het park.

BMX-fietsen, Flybikes (PumpTrack fiets), stepjes en bescherming zijn te huur bij de receptie. Het is verplicht om bescherming te dragen op de PumpTrack.

 

Openingstijden & Tarieven

De PumpTrack is weer open vanaf 5 april 2019.

Dagkaartjes 2019

Dagkaartjes kunnen gekocht worden bij de receptie van TerSpegelt en kosten € 5,00 per persoon. Jeugd tussen 13 en 23 jaar kan enkel in gezinsverband een dagkaartje kopen.

Verblijfsgasten van TerSpegelt hebben gratis toegang tot de PumpTrack (exclusief materiaal). 

Materiaalhuur 2019

 

 Per dag Per halve dag 
BMX- fiets  € 12,50,- € 8,25,- 
Beschermset. Bestaande uit: helm en kniebescherming € 5,50 € 3,50
 

PumpTrack Clinic

8-12 jaar, €19,50 per kind (tarief 2019)

Vier je kinderfeestje op de PumpTrack van TerSpegelt en leer samen met je vriendjes hoe je een echte PumpTracker wordt. 

Inclusief:
- Crossen met PumpTrackfietsen op de PumpTrackbaan (plusminus 1,5 uur, afhankelijk van het aantal kinderen).
- Crossfietsen, stepjes en bescherming
- Cadeautje voor de jarige Jop
- Zwemmen en frietjes eten in SterrenStrand

Voor meer informatie over kinderfeestjes bij TerSpegelt, klik hier