Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht. De spulletjes voor het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €5,- per kind. Het Kabouterpad is het hele jaar geopend!

Na een tocht door dit mooie natuurgebied kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk eten bij De Keizer eten & drinken. Parkeren kan tegenover De Keizer eten & drinken.   

Kabouterweken

Dit jaar vindt de Kabouterweek weer plaats in de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober. Dat komt goed uit, want alle (klein)kinderen zijn dan vrij én de natuurgebieden van Staatsbosbeheer laten hun prachtige herfstkleuren zien. Tijdens de Kabouterweek, maar ook daarbuiten, ga je in de gezonde buitenlucht met je (klein)kinderen, uitgedost als kabouters, op zoek naar sporen van échte kabouters.

Ook bij Natuurpoort TerSpegelt volgen de kinderen de kabouterpaden, op zoek naar kaboutersporen en de kabouterschat!