Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, worden geschminkt en krijgen voor onderweg een hapje en drankje mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen. De spulletjes voor het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €5,- per kind en €10,- borg per tasje. Het Kabouterpad is het hele jaar geopend tijdens de openingstijden van de receptie! (m.u.v. de feestdagen).

Het Kabouterpad is op dit moment tijdelijk gesloten. Op eigen gelegenheid een rondje over het Kabouterpad (zonder Kabouterspullen) of een boswandeling vanaf Natuurpoort TerSpegelt is wel mogelijk. 

De Keizer eten & drinken

Na een tocht door dit mooie natuurgebied kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk eten bij De Keizer eten & drinken.

Parkeren is gratis, en kan op de parkeerplaats van Natuurpoort TerSpegelt tegenover De Keizer eten & drinken.

Neem met mooi weer plaats op het grote terras, en kom tijdens de winterdagen lekker warm naar binnen toe. 
Tot dan bij De Keizer!

Tot nader bericht is De Keizer eten&drinken tijdelijk gesloten om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.