TerSpegelt_kabouterpad_Ellen_HR (2).jpg

Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad. De kinderen krijgen een echte kaboutermuts en kaboutertas (met daarin een opdrachtenboekje, stickervel en diploma) mee. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen. De spulletjes voor het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €6,25,- per kind. Het lopen van het pad duurt ongeveer 1 uur. Het Kabouterpad is het hele jaar geopend tijdens de openingstijden van de receptie! Reserveren is niet mogelijk.

De Kabouterspullen kunnen zowel bij de receptie als bij restaurant De Keizer eten en drinken worden opgehaald en hoeven niet ingeleverd te worden. Let op: i.v.m. de feestdagen is De Keizer eten & drinken van maandag 19 december t/m dinsdag 3 januari gesloten.

Heb je trek gekregen na het avontuurlijke kabouterpad? Neem dan een kijkje op de website van De Keizer eten & drinken en bestel wat lekkers voor onderweg! 

De Keizer eten & drinken

Na een tocht door dit mooie natuurgebied genieten van een lekker drankje en heerlijk eten van De Keizer eten & drinken?
Neem al vast een kijkje op onze website voor het menu van De Keizer. 

Parkeren is gratis, en kan op de parkeerplaats van Natuurpoort TerSpegelt tegenover De Keizer eten & drinken.

Tot dan bij De Keizer!

Sandwich zalm 1.jpg
TerSpegelt_kabouterpad_HR (3).jpg

Wat is het kabouterpad?

Op het KabouterPad kun je met de (klein)kinderen speuren naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, verkleed als kabouter met een rode puntmuts en knapzak. Na afloop mogen ze de rode puntmuts en knapzak houden.