TerSpegelt is een Holland Topcamping

Voor meer informatie over COVID-19 en je vakantie op TerSpegelt verwijzen we je naar onze veelgestelde vragen

Kabouterpad dochter Bart (1).jpg

Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, en krijgen voor onderweg iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen. De spulletjes voor het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €5,- per kind. Het lopen van het pad duurt ongeveer 1 uur. Het Kabouterpad is het hele jaar geopend tijdens de openingstijden van de receptie! Reserveren is niet mogelijk.

De Kabouterspullen kunnen bij de receptie worden opgehaald.

Heb je trek gekregen na het avontuurlijke kabouterpad? Neem dan een kijkje op de website van De Keizer eten & drinken en bestel wat lekkers voor onderweg! 

De Keizer eten & drinken

Na een tocht door dit mooie natuurgebied genieten van een lekker drankje en heerlijk eten van De Keizer eten & drinken?
Neem dan snel een kijkje op onze website voor het thuismenu. De Keizer eten & drinken is nu namelijk ook geopend voor het afhalen en bezorgen van de lekkerste gerechten en wijnen. Beleef een heerlijk Keizer@home-moment met jouw bestelling! 

Parkeren is gratis, en kan op de parkeerplaats van Natuurpoort TerSpegelt tegenover De Keizer eten & drinken.

Tot dan bij De Keizer!

Sandwich zalm 1.jpg
kabouterpad-1.jpg

Wat is het kabouterpad?

Op het KabouterPad kun je met de (klein)kinderen speuren naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De kinderen worden, voordat ze gaan zoeken, verkleed als kabouter met een rode puntmuts en knapzak. Na afloop mogen ze de muts houden.