Kabouterpad

Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan men bij het Kabouterpad terecht. De spulletjes voor het Kabouterpad kunnen opgehaald worden bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen €5,- per kind. Het Kabouterpad is het hele jaar geopend!

Na een tocht door dit mooie natuurgebied kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk eten bij De Keizer eten & drinken. Parkeren kan tegenover De Keizer eten & drinken.   

Kabouterweken

Van 15 tot en met 30 oktober 2016 vonden de Kabouterweken plaats. Tijdens deze weken waren er meer dan 600 kinderen die het Kabouterpad van Natuurpoort TerSpegelt hebben gelopen!

Tijdens de Kabouterweken konden kinderen geschminkt en verkleed als kabouter op zoek naar sporen van échte kabouters om zo uiteindelijk de kabouterschat te vinden. De kindjes die de kabouterschat hadden gevonden, kregen natuurlijk een leuke verassing mee naar huis.