Update coronavirus, 1 april

Wij hebben besloten de geplande opening van Recreatiepark TerSpegelt op 3 april uit te stellen tot nader bericht. In deze uitzonderlijke situatie kunnen wij niet op een verantwoorde manier onze camping openen. De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat hierbij voorop. Daarnaast voelen wij ons verplicht om het overbelaste zorgstelsel in onze regio niet nog verder onder druk te zetten door het ontvangen van gasten op ons park.

Met daarbij de overheidsmaatregelen van 31 maart jl., betekent dit dat wij vooralsnog t/m 28 april 2020 geen gasten gaan ontvangen. Heb je in deze periode een kampeerplaats of huuraccommodatie geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact op. Voor alle vragen rondom je (kampeer)vakantie en het coronavirus, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Blijf gezond en wees lief voor elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van LekkerVakantie! bij TerSpegelt.

Het Kabouterpad

Ga op zoek naar kabouters! Het Kabouterpad start bij Natuurpoort TerSpegelt. De kinderen worden geschminkt en krijgen een echte kaboutermuts en voor onderweg iets lekkers mee en een leuk aandenken. Tijdens de wandeling zijn er opdrachten. Deze wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan je bij het Kabouterpad terecht.  Na de wandeling krijgen ze ook een leuk aandenken.Reserveren

Informeer bij de receptie van TerSpegelt (0497-512016) naar de verschillende mogelijkheden.
Groepsarrangementen zijn alleen te reserveren buiten feestdagen en schoolvakanties.
Heb je interesse in een groepsuitje mail dan naar groepen@terspegelt.nl.