Terug

WiFi

Het WiFi-netwerk is gratis toegankelijk op de volgende plekken: SterrenStrand, De Wijde Blick, La Cantina, Het Après Ski Café, bij de PumpTrack en De Keizer eten & drinken.

Wil je toegang tot het WiFi-netwerk vanaf je kampeerplaats dan kun je tegen betaling een WiFi-code aanschaffen. Bij de huuraccommodaties en de kampeerplaatsen met privé sanitair plus is het gebruik van WiFi inbegrepen.

TerSpegelt is gelegen in het buitengebied waar de dekking van veel mobiele telefoonaanbieders matig is en het 4G- of zelfs 5G-netwerk niet of nauwelijks aanwezig is.

Door middel van een code kan je gebruik maken van het WiFi-netwerk op je kampeerplaats. Het is mogelijk om WiFi bij te boeken per apparaat voor 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand het hele naseizoen of 7 maanden. Het is ook mogelijk om een familiepakket te kopen, zodat je met meerdere apparaten gebruik maakt van WiFi. Het familiepakket wordt verkocht voor 1 week, 1 maand, in het voorseizoen, in het naseizoen of voor 7 maanden.

Via MijnTerSpegelt kun je een WIFi-code aan je boeking toevoegen. Als je op het park bent, loop dan langs de receptie om een WIFi-code te kopen. De actuele prijzen vind je in de TerSpegelt app.