Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

Wij maken jullie graag blij!

Tegenover de ingang van Recreatiepark TerSpegelt bevindt zich Bungalowpark TerSpegelt. Hier vind je verscholen in het bos een 50tal bungalows. Hier verblijf je midden in het bos, in alle rust met de faciliteiten van Recreatiepark TerSpegelt om de hoek. De bungalows zijn allemaal particulier bezit. Op deze pagina vind je algemene informatie over het bungalowpark.

Het park is in 1972 opgezet als verlengstuk van het recreatieterrein aan de andere kant van de Postelseweg: Recreatiepark TerSpegelt. Het heeft een recreatieve bestemming in de vorm van bungalows als tweede huis. De bungalows mogen dus niet als permanente woning worden gebruikt. Er vindt ook geen inschrijving bij gemeente Eersel plaats op dit adres en het is niet toegestaan om hier officiële post te ontvangen.

BETS - Bungalow Eigenaren TerSpegelt

BETS is een belangenvereniging, waarvan het bestuur aanspreekpunt is voor alle bungaloweigenaren en Recreatiepark TerSpegelt. Lidmaatschap is aan te raden, zeker in het oogpunt van communicatie en gezamenlijk belang. Ook heeft BETS bijvoorbeeld een gezamenlijke ladder, waar iedere eigenaar gebruik van kan maken. Het is echter niet verplicht om lid te worden van BETS.

TerSpegelt meldt alle nieuwe eigenaren aan bij BETS, zodat er contact met je als eigenaar wordt opgenomen. Zij voorzien je dan van verdere informatie omtrent deze vereniging.

Onderhuur bungalows

Het is mogelijk om je bungalow onder te verhuren. Hiervoor kun je gebruik maken van de onderhuurregeling. Als je gebruik maakt van deze regeling helpt TerSpegelt bij de verhuur van je bungalow dmv een verhuurlijst. Je gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Recreatiepark TerSpegelt en de receptie van TerSpegelt verzorgt het in- en uitchecken van je gasten. De werkwijze voor de onderhuur van een bungalow vind je hier.

Verbouwingen en bebouwingen

Alle toegestane verbouwingen aan en rond de bungalow zijn vastgelegd in het zogenaamde ‘groene boekje’. Deze voorschriften zijn goedgekeurd door een speciale commissie van BETS en door de gemeente Eersel. Belangrijke bepalingen hierin hebben betrekking op kleurwijzigingen: de buitenkant mag niet gewijzigd worden, de binnenkant uiteraard wel.