Terug

De Keizer eten & drinken

Een plek waar je kunt genieten van lekker eten & drinken. Op de kaart (seizoens)producten met een internationaal tintje. Geserveerd in het restaurant, de gezellige serre, de sfeervolle tuinkamer of op de veranda bij het knetterende haardvuur. Een plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kunt lopen om gezellig een kop koffie te drinken of komt genieten van heerlijke lekkernijen. Een plek waar je de kok in de open keuken druk bezig ziet met zijn stoere houtskooloven en waar de geur van puur eten zich verspreidt door de verschillende ruimtes.

Onze gerechten worden deels bereid in de unieke, op houtskool gestookte Josper grilloven. Deze oven zorgt voor een bijzondere smaak, waarbij de sappigheid en puurheid van alle producten bewaard blijft.

Dankzij de gevarieerde kaart en de verschillende ruimtes bij De Keizer, voelt iedereen zich thuis. Van gezinnen die komen voor een heerlijk idee, tot stelletjes die lekker komen borrelen. Bij De Keizer eten & drinken kunnen kinderen gewoon met de volwassenen mee eten. Hiervoor zijn speciale kleine porties samengesteld en ook is er een kindermenu samengesteld met lekkere gerechten voor de kinderen. Bij het terras is een luchttrampoline waar kinderen zich lekker kunnen vermaken.

Je vindt De Keizer eten & drinken direct naast de receptie aan de Postelseweg.