Ter Spegelt Receptie Teamfoto bijgesneden header

We like to make you happy!

Parttime werken in de Kempen

Wil jij parttime werken in de Kempen? Misschien is een baan bij Recreatiepark TerSpegelt wel iets voor jou! TerSpegelt is een 5-sterren park met vele faciliteiten zoals een SterrenStrand, binnenzwembad en restaurant De Wijde Blick. Bij TerSpegelt kun je ook geld verdienen en werken in een gezellig team. Tijdens het seizoen bezorgen wij de gasten een onvergetelijke tijd en in de winter pakken wij de leukste projecten op samen met Team TerSpegelt!

Ben jij benieuwd welke verschillende vacatures wij open hebben staan? Klik dan snel op de onderstaande button.

Klik hier voor alle vacatures

Afdelingen van TerSpegelt

Op zoek naar een parttime baan in De Kempen? Dat is mogelijk bij recreatiepark TerSpegelt op één van deze afdelingen. Wil je als gastheer / gastvrouw het park beheren en het aanspreekpunt zijn voor onze gasten tijdens de avond- en nachturen? Dan is een parttime baan als medewerker nachtbeheer zeker iets voor jou!

Als medewerker nachtbeheer ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de orde van gasten binnen TerSpegelt. Je wilt de gasten laten genieten van een onbezorgde vakantie. Je kent de regels van TerSpegelt en controleert of deze regels worden nageleefd.

Solliciteer hier

Greep uit ons aanbod

Ook bij de Keizer eten & drinken zijn wij op zoek naar mensen die parttime willen werken in de Kempen. Zo zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastvrije medewerker voor in de bediening. Ben jij makkelijk in de omgang met gasten én collega’s? Ben jij professioneel en servicegericht? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons!

Wil jij vooral in de ochtenden aan de slag? Ben jij een harde werker en houd je van orde en netheid? Dan zoekt TerSpegelt jou! Als medewerker schoonmaak zorg jij ervoor dat de gast verblijft en geniet van een schone, frisse en hygienische  omgeving, iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Parttime werken in de Kempen, bij een super gezellig bedrijf, wie wil dat nou niet?

Werken bij TerSpegelt

Wat heeft TerSpegelt jou te bieden?

✓  Werken voor één van de Top Campings van Nederland
✓ Mogelijkheden voor ontwikkelen en doorgroeien terwijl je parttime aan het werk bent
✓ In de zomer de gasten een onvergetelijke tijd bezorgen, in de winter projecten oppakken met je collega’s
✓ Gevarieerd werk in een super gezellig team
✓ Vakantie van de Zaak

Waarom werken bij TerSpegelt?

Parttime werken in de Kempen, in een super gezellig team met leuke teamactiviteiten én je werk kunnen combineren met je privéleven. Wie wil dat nou niet? Solliciteer snel op een van onze vacatures en wie weet bemachtig jij wel de leukste parttime baan van héél de Kempen!

Check alle vacatures